Annons

Annons

Annons

Därför lade pensionärerna Bertil och Gunbritt om sitt bolån

För många är bolånet en av de största utgifterna man har. Med Bluestep Banks kapitalfrigöringskredit kan man behålla lånet, även om ens maka eller make går bort. Lånet löses in i sin helhet först när den siste låntagaren går bort, flyttar eller säljer. Bertil, 78, och Gunbritt, 71, valde att lägga om sitt befintliga bolån till en kapitalfrigöringskredit för att känna en långsiktig trygghet och få en extra buffert att leva på.

Annons

Så får du ett tillskott till pensionen och pengarna att räcka till

När man tar ett bolån kan det finnas många tankar och funderingar. 60plusbanken reder ut en del av dessa funderingar och några av fördelarna med Nya Seniorlånet™.

Annons

Så kan du bo kvar i din bostad och få mer att leva för varje månad

Det finns många orsaker till att man behöver ett lån på äldre dagar. Men efter fyllda 60 år är det svårare att få lån beviljat av banken. Det fick en man i 80-årsåldern uppleva. Mannen drevs istället till att ta dyra blancolån och fastnade i en ekonomisk obalans. Räddningen blev Bluestep Bank.

Annons

Så frigör du kapitalet i din bostad – utan att behöva sälja

Nekas du lån hos banken? Kreditprövningar kan göra det svårt för många över 60 år att få lån – trots stort övervärde i bostaden. Men det finns en lösning. – Vi erbjuder en trygg låneprodukt utan löpande räntebetalningar och amorteringar som ger 60-plussare möjlighet att få ekonomisk rörelsefrihet, säger Fanny Engströmer Finnsson, bolånespecialist på 60plusbanken.