A-
A+

Annons

Annons

Annons

Här är appen som gör dig till bästa barnvakten!

Som mor- och farförälder vill man gärna ha barnbarnen över på besök och hitta på roliga saker tillsammans. Men inte ens den allra bästa barnvakten kan förutse en olycka eller vårdbehov. Med appen Doktor.se kan barnets vårdnadshavare enkelt legitimera sig med mobilt BankID så att barnbarnen får den vård de behöver direkt på plats.

Annons

Orolig för en ny fläck på huden? Kolla upp i app!

På sommaren rör vi oss mer och är betydligt mer aktiva. Du kanske behöver vård när du befinner dig ute på vattnet i båten, på landstället, på husbilssemestern eller utomlands. Hälsan är viktigast, oavsett vilket äventyr du är ute på, och det är enkelt att kolla upp hudförändringar.

Annons

Få recept direkt i mobilen utan att boka läkartid

Nu behöver du inte längre gå till vårdcentralen eller sitta och vänta i timslånga telefonköer för att få den vård du behöver. Med appen Doktor.se får du nya recept eller dina gamla recept förnyade helt avgiftsfritt.

Annons

Fler och fler söker vård digitalt – här är anledningen

Samtidigt som kraven på vård på egna villkor ökar minskar resurserna inom öppen- och slutenvården. Intresset för privata digitala vårdgivare ökar kraftigt, samtidigt som allt fler patienter ser uppsidan med att söka vård digitalt, då man endast behöver en mobiltelefon och en app.

Annons

4 smarta steg till en friskare vardag

Byt ut långa vårdköer mot digital vård. Vård på dina villkor från så väl sjuksköterskor, läkare, psykologer, specialistsjuksköterskor och barnmorskor. Här kan du läsa om hur enkelt det är att söka vård med appen Doktor.se.  

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.