A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Här är appen som gör dig till bästa barnvakten!

Som mor- och farförälder vill man gärna ha barnbarnen över på besök och hitta på roliga saker tillsammans. Men inte ens den allra bästa barnvakten kan förutse en olycka eller vårdbehov. Med appen Doktor.se kan barnets vårdnadshavare enkelt legitimera sig med mobilt BankID så att barnbarnen får den vård de behöver direkt på plats.

CAPE MEDIA

Annons

Annons

Som mor- och farförälder är det viktig att känna till om barnbarnen har några sjukdomar, tar läkemedel mot något eller är allergiska mot vissa livsmedel, innan de kommer på besök.

Man bör även ha koll på barnbarnens vaccinationsstatus. Har de exempelvis tagit TBE-spruta mot fästingar? När de badar ska du ha uppsikt och gå en första-hjälpen-kurs. Förbandslåda är också bra att ha nära till hands så att det hela tiden finns plåster, vätskeersättning och paracetamol.

Här laddar du ner appen Doktor.se

Du behöver inte köra långa sträckor med gråtande barnbarn i baksätet för att sedan sitta i ett väntrum och tröstlöst titta på siffertavlan som indikerar turordningen. Du behöver inte heller bekymra dig över var du befinner dig någonstans. Dina barnbarn får den vård de behöver ändå. Det enda barnets vårdnadshavare behöver göra är att ladda ner appen Doktor.se och legitimera sig med mobilt BankID.

Läkaren på Doktor.se kan skriva ut de flesta recept. Du kan hämta ut recepten på vilket apotek som helst eller få de hemskickade direkt till dörren via Apoteket Kronan.

Fördelarna med att söka vård digitalt är många. 

Rätt hjälp, i rätt tid, direkt på plats via chatt, röstsamtal, foto och video. Man kommer först i kontakt med en sjuksköterska som oftast kan hjälpa hela vägen, men även skicka över ärendet till en läkare som kan lösa mycket digitalt. På så vis avlastas sjukvården, som i sin tur kan ägna sig åt att ta hand om de som behöver akut vård, som står i en vårdkö eller inte ens kommer fram och får den hjälp de behöver.

Annons

Så här enkelt är det att komma igång med appen Doktor.se

  • Ladda ner appen Doktor.se på din mobiltelefon
  • Logga in och legitimera dig tryggt med mobilt BankID
  • Nu har du legitimerat dig! Det är bara att börja använda appen
  • Läkaren kan både journalföra och skriva ut recept, precis som vilken vårdcentral som helst.

Mer information om appen hittar du på Doktor.se 

 

CAPE MEDIA
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.