News55

Upsala Nya Tidning: Dubbelt så många som utnyttjar avdraget

Artikelbild
Felicia Söderqvist
Felicia Söderqvist
Uppdaterad: 25 apr. 2024Publicerad: 05 aug. 2022

I Uppland har ett speciellt avdrag blivit mer populärt och det sker en miljonsatsning vid ett populärt turistmål.

ANNONS
ANNONS

De boende i Uppland har fått finare trädgårdar. Rutavdragen för trädgårdsarbete har nämligen fördubblats. Den vanligaste tjänsten är trädbeskärning. Samtidigt får avdraget kritik där man anser att det bara är till för de rika, skriver Upasla Nya Tidning. 

De stigande matpriserna börjar att kännas i örebroarnas plånböcker. För Mikaela Färnström i har prisökningen på mejeriprodukter märkts av mest, “det är kaos” säger hon till Nerikes Allehanda. 

Restaurangen Root vid det det populära utflyktsmålet Tavlesjön utanför Umeå satsar nu miljoner på att utveckla verksamheten. Restauragnen kommer därför att hålla stängt under hösten för bygga ut verksamheten, skriver Västerbottens-Kuriren. 

Planerna för en framtida bowlinghall i Halmstad skrotas. Det meddelar Hallandsposten efter att entreprenören bakom projektet valt att inte gå vidare med satsningen. 

Det går som tåget för Boxholmsföretaget Sånart AB. Bolaget expanderar nu till Tranås och kommer i och med expansionen att kunna öppna upp tjänster och anställa fler medarbetare, rapporterar Corren.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS