
Ett år på finkrog - nu är boken klar

020
Man ska inte tala i egen sak - men skriva, då? Jag tar risken. Och dessutom är den här lustfylld...
Man ska inte tala i egen sak - men skriva, då? Jag tar risken. Och dessutom är den här lustfyllda matboken inte min i första hand, utan två mästerkockars och en toppfotografs. Följ med bloggen in på njutningarnas krog!
Har du konto?

Prova vårt medlemskap idag
Detta innehåll är en del av vårt medlemskap News55 Premium. Prova vårt medlemskap för att läsa vidare, använd den röda knappen nedan.
- Erfarna tankar från våra krönikörer
- En sajt utan annonser
- Fördjupande reportage och personporträtt
- Nöje i form av bland annat quiz, korsord och sudoku
- Ulf Elfvings populära matblogg
- Gratis entré till våra seniorevent och mässor
- Exklusiva medlemserbjudanden
Annons
Annons