Frostig ansjovismousse - läckert 80-tal...

Hittade ett recept från 1987. 25-årige Elfving lekte kock i en mattidning. Och - faktiskt - var det här en jättefin förrätt som jag hade glömt fullständigt. Dags igen, 33 år senare!

Vill du läsa mer?
Prova för endast 19 kr

Du måste vara medlem för att läsa innehållet. Klicka på den röda knappen och fyll sedan i dina uppgifter för att prova i två veckor för endast 19 kr.

  • Erfarna tankar från våra krönikörer
  • En sajt utan annonser
  • Fördjupande reportage och personporträtt
  • Nöje i form av bland annat quiz, korsord och sudoku
  • Ulf Elfvings populära matblogg
  • Gratis entré till våra seniorevent och mässor
  • Exklusiva medlemserbjudanden
Prova vårt medlemskap
Ulf Elfving

Annons

Annons

Annons

Annons

Ulf Elfving
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons