News55
Detta är en sponsrad artikel

Han blev mästerkock trots dubbelfel

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 05 apr. 2018Publicerad: 05 apr. 2018

Adam fick mest beröm av juryn. Hans motståndare Erik gjorde fler misstag: glömde att lägga upp viktiga ingredienser. Ändå var det Erik som vann Sveriges mästerkock i går.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vilket visar att det vi får se i TV inte är hela sanningen. Mycket klipps bort eller ändras, och än så länge kan smakerna inte delges oss tittare genom rutan…

Det kunde man speciellt beklaga i går, när finalisterna lagade “de bästa förrätterna som gjorts i programmets historia” (citat juryn) och sen en varmrätt som slår det mesta, kalvfilé Oscar. Kalv, choronsås, sparris, hummer och tryffel.

Vinnaren Erik Hammar, 31, glömde bl.a. tryffeln, men det gick alltså bra ändå. Främst för att hans dessert var en skön orgie i skaparglädje.

Som genom ett trollslag ligger hans kokbok färdig ute i handeln redan i dag, hehe. Den lovar gott, eftersom den heter “Min franska matresa”. Ett ämne många av oss inte kan motstå.

Men man kan inte låta bli att känna en hel del för tvåan också, den 22-årige studenten Adam Lund.

Han har å andra sidan många år på sig att ta revansch.

Sveriges mästerkock 2018: Erik Hammar.

ANNONS

 

ANNONS