Panik på barnkalaset - jubilaren spårlöst borta! Följ hela dramat!

Tvåårskalas för lilla Penny i dag. Tårtor, kakor, kokosbollar, saft och juice står och väntar på ett 30-tal gäster i trädgården. Då - plötsligt - är jubilaren försvunnen! Att tala om att panik utbröt är årets underdrift.

Ulf Elfving

Annons

Annons

Mycket gälla röster vrålade P-E-N-N-Y så att det måste hörts till världens ände, minst. Ett hysteriskt letande drogs igång med blixtens hastighet. Skallgång startades både inne och ute. Ingen Penny.

Tills festföremålet återfanns – under en byrå, där hon laddat upp med farmors godaste kakor. Tyst som en mus satt hon och njöt av tillvaron. Obekymrad om att hon strax skulle byta om till finaste festklänningen, innan gästerna kom. Möjligen såg hon lite skamsen ut…:

Annons

Annons

Nå. Fyller man hela två år, får man förstås ta sig vissa friheter. Och farfar är full av förståelse för att farmors kakor är bland det mest åtråvärda som finns.

Dramat slutade lyckligt. Och iklädd näpen liten festblåsa fick Penny fortsätta njuta. Av farmor Karins farligt goda kakor och mamma Carros underverk till tårtor:

 

 

 

Ulf Elfving
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons