
Rödingfilé med gräddkokta grönsaker

194
De där lagom portionsstora rödingfiléerna som finns i varje fiskdisk är inte så dumma, tycker j...
De där lagom portionsstora rödingfiléerna som finns i varje fiskdisk är inte så dumma, tycker jag. Lättjobbade också. Som i kväll, pocherade i smör, citron och några droppar vin eller vermut. Därtill lite gräddkokt grönt: purjolök, broccoli och paksoi. Toppgott!
Har du konto?

Prova vårt medlemskap idag
Detta innehåll är en del av vårt medlemskap News55 Premium. Prova vårt medlemskap för att läsa vidare, använd den röda knappen nedan.
- Erfarna tankar från våra krönikörer
- En sajt utan annonser
- Fördjupande reportage och personporträtt
- Nöje i form av bland annat quiz, korsord och sudoku
- Ulf Elfvings populära matblogg
- Gratis entré till våra seniorevent och mässor
- Exklusiva medlemserbjudanden
Annons
Annons
Annons