News55
Detta är en sponsrad artikel

Veckan som gick: torgterror och långkok

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 08 nov. 2020Publicerad: 08 nov. 2020

När jag själv skrek lika högt, blev det lite lugnare! Skriver en av de många som kommenterat inlägget om de påflugna torgförsäljarna.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Torghandel kan ju vara väldigt trevligt. Är det bara på Hötorget i Stockholm som försäljarna är en ren plåga? Berätta gärna, du som bor ute i landet. För ämnet har verkligen engagerat: kommentarerna väller fortfarande in.

Och jag har nog nästan aldrig tidigare varit med om att alla håller med…

Här är några åsikter:

Jag undviker att gå mellan de här torgstånden (Chatarina)

Förskräckligt! Är det samma ägare till alla stånden? (Lars)

Det går inte att handla där. De har sig själva att skylla! (En annan Lars)

Jag har inte varit där på flera år just pga detta fenomen (Malin)

Som kvinna blir man ännu mer “påhejad” (Mirabell)

ANNONS

Kanske skulle man med ålderns rätt lära dem hur de ska handskas med sina kunder (Marga)

Jag erbjöds 2 kg kantareller för 200 kronor. När jag kom var det bara 1,5 kg i påsen (Göran)

Jag älskar torghandel, men här har de ju tappat allt! (Thomas)

Jag lämnade 500 kronor och ville ha växel tillbaka. Det fick jag inte. I stället stoppade han ner gröna halvsliskiga sparrisar och ett gäng halvruttna druvor i påsen (Christina)

Det blev lite mer uthärdligt när jag själv började skrika högre än försäljarna! (Kenneth).

Ett annat ämne som många läste i veckan, handlade om färdiga långkok från COOP: fläsklägg, oxbringa och fläsksida. Jag gillade fläskläggen, men läsaren Bernt skriver och påpekar att oxbringan inte är färdig, den behöver mer koktid.

Tack Bernt! Efter att ha provat även fläsksidan måste jag konstatera att samma sak gäller den: man får ge den minst en timme extra i ugnen. Och då minskar ju fördelen med “färdigkokt”.

Roligt att mat och matbloggande skapar reaktioner. Det fortsätter vi med!

ANNONS
“Kantareller halva priset” – år efter år…

ANNONS