News55
Detta är en sponsrad artikel

Nu blir vi ännu mer matnyttiga - tillsammans med Ulf Elfving

Artikelbild
Artur Ringart
Artur Ringart
Uppdaterad: 01 apr. 2016Publicerad: 01 apr. 2016

Jo, datumet till trots är det sant som ryktet går – den legendariska radiojournalisten Ulf Elfving startar matblogg här hos oss på News55!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Nu är det ju inte första gången som Uffe gör sin röst hörd just här – som många av er vet har han redan skrivit ett antal uppskattade krönikor hos oss, bland annat den om vikten av att hälsa på varandra. Och eftersom både han och vi och fler med oss verkade tycka att det var roligt, tänkte vi: varför inte göra lite mer ihop?

Sagt och gjort. Nu får Ulf Elfving en egen blogg här på News55, där han delar med sig av tips och inspiration för en matglad generation.

Hur ser dagens svenska husmanskost ut? Vad är hemligheten bakom en oförglömlig fisksoppa? Och vilka rätter gör dig poppis hos barnbarnen?

I Uffes matblogg ligger fokus helt på allt som har med mat att göra – från recept och tips för dig som står vid spisen till inspiration och reflektioner från världens alla kulinariska hörn, matbutikens frysdisk och kommunens äldreboende inkluderade.

– Mat är och har alltid varit ett stort intresse hos mig, så det känns jättekul att få dela den kulinariska glädjen med News55:s läsare, säger Ulf Elfving, som gärna jämför sin nya blogg med en härlig buffé.

– Jag kommer att bjuda på ganska mycket av det mesta! Nyheter på matområdet, råd och rön kring produkter och redskap, inspiration från såväl torghandlare som restauranger och givetvis en hel del naggande goda recept.

Och jag och mina kollegor på News55 är förstås lika glada över att få låta en språkglad matentusiast som Ulf Elfving ge det kulinariska lite mer utrymme hos oss.

Faktum är att jag och Uffe har varit vänner i många år, och som god vän kan jag intyga att hans intresse för mat verkligen är genuint. När vi varit ute och rest ihop är han den som gått och tittat i menyer medan vi andra spanat på gamla tinnar och torn. Och det är något man tackar för vid hans middagsbord, kan jag lova …

ANNONS

Ulf Elfvings nya matblogg hittar du på news55.se/elfving. Kika gärna in där och kittla smaklökarna!

ANNONS