A-
A+

Annons

Annons

Annons

Här är mobilabonnemanget speciellt för News55-läsarna

När vi undersökt vad våra läsare på News55 efterfrågar av mobiloperatörer är det raka och tydliga priser, enkla möjligheter att säga upp avtal, rätt att spara surf, betalning efter användning och att det ska inte ringa säljare och försöka låsa in kunden i långa avtal.

Annons

Känner du igen kändisarna som barn? Var med och tävla om priser!

I samarbete med hallon anordnar News55 ett quiz – känner du igen hur kändisarna såg ut som barn? Var med och tävla – får du minst tre rätt är du med och tävlar om fina priser. Vinn en portabel 4G-router med hallon startpaket!

Annons

Så många Let’s dance-avsnitt och sommarprat räcker din mobilsurf till

I takt med att mobiltelefoni slagit igenom på bred front finns det också mycket att ta ställning till när man ska välja abonnemang. Men vad betyder egentligen en gigabyte? Och vad räcker det till? Vi reder ut alla frågor.

Annons

Här är tre nyckelfaktorer – så väljer du mobilabonnemang som är enkelt, tryggt och billigt

Att navigera bland mobiloperatörer kan vara en utmaning – inte minst för seniorer. Vad bör man tänka på när man ska välja abonnemang och vad är egentligen viktigast för dig? Här går vi igenom vad du bör tänka på och ger tips på tre nyckelfaktorer som hjälper dig med val av mobilabonnemang.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Möt Kristi Himmelfärdshelgen tillsammans med Ulf Elfving.