A-
A+

Annons

Så överraskas du inte av hög mobilräkning på din resa

Pensionärer reser allt mer utomlands och stannar också borta längre. hallons mobilabonnemang är särskilt bra för dig som är senior och vill ut och se dig om i världen. Inte minst eftersom det inte kostar något extra att ringa hem från ett annat EU/ESS-land. Vännerna hemma i Sverige SMSar dig dessutom gratis oavsett var i världen du befinner dig.

Annons

Så surfar du säkrare på nätet!

Äldres digitala utveckling har gått med en rasande fart under pandemin. Du kanske är en av alla dem som har hållit kontakten med familj och vänner via videosamtal eller handlat mer saker på nätet än förut. Här ger hallon tips på hur du ökar din säkerhet på nätet.

Annons

Så mycket surf behöver du för dina favoritprogram

Mobiltelefonabonnemang kan vara krångliga. I de flesta abonnemang betalar man för hur mycket internet och data du använder. Men hur mycket data behöver du för att du eller dina barnbarn ska se på sina favoritprogram? Det tycker jag är oklart och har tittat närmare på området.

Annons

Här är mobilabonnemanget speciellt för News55-läsarna

När vi undersökt vad våra läsare på News55 efterfrågar av mobiloperatörer är det raka och tydliga priser, enkla möjligheter att säga upp avtal, rätt att spara surf, betalning efter användning och att det ska inte ringa säljare och försöka låsa in kunden i långa avtal.

Annons

Känner du igen kändisarna som barn? Var med och tävla om priser!

I samarbete med hallon anordnar News55 ett quiz – känner du igen hur kändisarna såg ut som barn? Var med och tävla – får du minst tre rätt är du med och tävlar om fina priser. Vinn en portabel 4G-router med hallon startpaket!

Annons

Så många Let’s dance-avsnitt och sommarprat räcker din mobilsurf till

I takt med att mobiltelefoni slagit igenom på bred front finns det också mycket att ta ställning till när man ska välja abonnemang. Men vad betyder egentligen en gigabyte? Och vad räcker det till? Vi reder ut alla frågor.

Annons

Här är tre nyckelfaktorer – så väljer du mobilabonnemang som är enkelt, tryggt och billigt

Att navigera bland mobiloperatörer kan vara en utmaning – inte minst för seniorer. Vad bör man tänka på när man ska välja abonnemang och vad är egentligen viktigast för dig? Här går vi igenom vad du bör tänka på och ger tips på tre nyckelfaktorer som hjälper dig med val av mobilabonnemang.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.