Annons

Annons

5 tips: Så blir du av med mördarsniglarna

Hur blir du av med mördarsniglar på bästa sätt? Här får du några tips.

Annons

Enorm pumpa sådde frö – Trädgårds-Tony älskar att odla i tunnelväxthus!

Det började med en hydroponisk pumpaodling till en stor pumpatävling. Idag har Trädgårds-Tony två tunnelväxthus och här delar han med sig av sina erfarenheter av växthus och odling.

Årets julklapp 2019 – en mobillåda

Handelns Utredningsinstitut, HUI Research, har för trettioandra året utsett årets julklapp: en mobillåda där man kan lägga undan sina mobiltelefoner när man inte vill bli störd. För att sätta detta på en tidsaxel (och i perspektiv) var årets julklapp 1994 just en mobiltelefon.

5 roliga halloweenpyssel för barn och vuxna!

Erfarna Hus & Hem har hittat roliga halloweenpyssel som passar både för barn och vuxna och sätter kreativiteten på prov.

Annons

Så lönar det sig att investera i solpaneler och producera solceller

Det ska löna sig att tänka klimatsmart och investera i solpaneler för att producera solceller. Hur många år det tar innan du tjänat in på din solcellsanläggning beror framför allt på vilket pris du kan få för den el du producerar tillsammans med priset på elen du förbrukar.

Så komposterar du för att lyckas

Hur gör man när man komposterar? Det kan kännas aningen diffust till en början, innan du blivit proffs på det. Det finns en del saker du bör tänka på innan du sätter igång och komposterar. Här får du några tips.

Så inreder vi vardagsrummet i höst – 5 tips

När hösten gör intåg och det blir kallare utomhus byter vi altanhäng mot soffhäng. Vi flyttar in i vardagsrummet. Här får du 5 enkla inredningstips.

Så hittar du kantareller!

Den 1 september är det Svampens dag. Här får du några tips på hur du hittar skogens guld – kantareller.