A-
A+

Annons

Annons

Annons

Därför vill Christer, 77, aldrig sluta hålla igång

Genom att hålla igång både hjärta och hjärna tror Christer Hansson att han kommer hålla sig ung i kropp och sinne. Tillsammans med kärleken Ingalill inleder han varje dag med att lösa korsord och med hjälp av speciallånet Hypotekspension har han kunnat renovera huset och sätta guldkant på vardagen.

Annons

Så fick Svante, 78, utrymme att renovera – och resa till drömlandet

Med speciallånet Hypotekspension kunde Svante Palmgren både renovera lägenheten i Bromma, och resa till drömlandet Japan.

Annons

Nu kan vi skapa för oss själva

För Katarina och Ronny Hård har skapandet alltid varit det viktiga i livet. Som pensionärer har de fortsatt att arbeta med sin konst, men behöver inte längre tänka på att sälja allt de gör. Genom speciallånet Hypotekspension kan de göra det de vill, och slippa oroa sig för räkningarna.

Annons

Så lyckades Jan, 70, med renoveringen

Jan Klingsell skulle renovera sitt hus på Ljusterö i Stockholms skärgård. Med speciallånet Hypotekspension fick han loss pengar ur huset och kunde samtidigt bo kvar.

Annons

Så kunde de leva ett tryggare liv med ekonomisk frihet

Christer och Eva-Marie Lindbom är pensionärer båda två. De har bott i sin kära lägenhet i 33 år, nära Avenyn i Göteborg, i ett lugnt område. Med Hypotekspensions speciallån, anpassat för personer över 60 år, kunde de bo kvar och få större ekonomisk frihet.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.