Annons

Annons

Annons

Så lyckades Jan Klingsell med renoveringen

Jan Klingsell skulle renovera sitt hus på Ljusterö i Stockholms skärgård. Med speciallånet Hypotekspension fick han loss pengar ur huset och kunde samtidigt bo kvar.

Annons

Så kunde de leva ett tryggare liv med ekonomisk frihet

Christer och Eva-Marie Lindbom är pensionärer båda två. De har bott i sin kära lägenhet i 33 år, nära Avenyn i Göteborg, i ett lugnt område. Med Hypotekspensions speciallån, anpassat för personer över 60 år, kunde de bo kvar och få större ekonomisk frihet.

Annons

Så får du som pensionär mer pengar i plånboken

Pensionärer utmålas som vinnare i budgeten för 2020 – men många svenska pensionärer behöver mer pengar. Med speciallånet Hypotekspension® kan du som äger ett hus eller en bostadsrätt få mer pengar i plånboken. – Speciallånet är ett tryggt sätt att nyttja det sovande värdet på bostaden, säger Nils Ingvarson, marknadschef hos Svensk Hypotekspension.

Annons

Kerstin renoverar hus och planerar drömresa – så fick hon råd

Äntligen kan Kerstin Persson i Varberg renovera villan och planera en resa: vandring eller kanske golf. Det trygga speciallånet Hypotekspension har gjort hennes vardag lite vackrare.

Annons

Så får du mer pengar att leva för när du gått i pension

Har du funderat över hur du ska få lite mer pengar att leva av, nu på äldre dar? Det är du inte ensam om. Faktum är att många äldre har boenden värda mycket, men där det är svårt att utnyttja värdet. En lösning på detta är speciallånet Hypotekspension.