News55

Det här ångrade Donald Sutherland innan han dog

Donald Sutherland, när han dog önskade han att han hade hjälpt sin son när han kämpade mot alkohol och droger
När Donald Sutherland dog önskade han att han hade hjälpt sin son när han kämpade mot alkohol och droger. (Foto: TT/Arthur Mola/Invision/AP)
Annika Hjerpe
Annika Hjerpe
Uppdaterad: 05 juli 2024Publicerad: 05 juli 2024

På sin dödsbädd önskade skådespelaren Donald Sutherland att han hade gjort mer för att hjälpa sin skådespelande son “när han behövde det som mest”.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Den kända skådespelaren Donald Sutherland gick bort vid 88-årsålder den 20 juni, efter en lång sjukdom, det skriver Radar.

När han dog var han, enligt insatta personer, väldigt upprörd över att han inte gjort mer för att hjälpa sin son, den nu 57-åriga skådespelaren Kiefer Sutherland, när han kämpade mot alkohol och droger.

“Donald dog och ångrade det faktum att hans fysiska liv med Kiefer var obefintligt under många år. Han älskade sin son men mest på avstånd och han hade önskat att han hade hjälpt honom när han verkligen behövde det som mest”, säger en källa till Radar. 

Älskade sin far

“Jag älskar honom dock. Efter att ha vuxit upp med min mamma finns det ett slags avstånd mellan oss. Men jag vill imponera på honom. Jag vill att han ska vara stolt över mig”, sade Kiefer Sutherland för två år sedan, skriver Radar. 

Och när de år 2015, tillsammans spelade in westernfilmen Forsaken var Donald Sutherland oerhört stolt över sin son.

Men han led av sitt misslyckande med att hjälpa sonen när han nästan förstörde sig själv med sprit. Radars källa säger att det faktum att Donald Sutherland nästan förlorade sin förstfödda som hemsökte honom till den dag han dog.

Känslosamt inlägg på X

ANNONS

Kiefer Sutherland meddelade sin fars död i ett känslosamt inlägg på X.

“Med tungt hjärta berättar jag att min far, Donald Sutherland, har gått bort. Jag tycker personligen att en av de viktigaste skådespelarna i filmens historia. Aldrig skrämd av en roll, bra, dålig eller ful. Han älskade det han gjorde och gjorde det han älskade, och man kan aldrig begära mer än så. Ett liv väl levt”, skrev han i inlägget. 

Donald Sutherland spelade bland annat presidenten och diktatorn Coriolanus Snow i Hunger Games-filmerna.

Donald Sutherland död – “Älskade det han gjorde”

Den kanadensiska skådespelaren Donald Sutherland har gått bort, 88 år gammal.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS