News55

Gladys del Pilar jublar över beskedet - Vill ha en fredsfest för alla!

Artikelbild
Jessica Gow/TT
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 04 okt. 2021

Gladys del Pilar har fått lägga ner hela sin verksamhet under pandemin och blev jublande glad när regeringen gav besked att samhället öppnas upp och nöjesbranschen kan rulla ut igen. Så glad att hon vill ha en fredsfest för alla.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sångerskan Gladys del Pilar, 53, har många strängar på sin lyra. Bördig från Örebro började hon sin karriär i det lokala bandet Big deal och flyttade sedermera till Stockholm där hon raskt blev ett uppskattat namn i underhållningsbranschen och har synts i bland annat ”Abba-The true Story”, ”En värsting till syster”, ”Så ska det låta” och så vinsten i Melodifestivalen 2002 med gruppen Afro-Dite förstås.

När regeringen gick ut med beskedet att steg fyra i avvecklingen av de lagda restriktionerna som paralyserat underhållningsbranschen, släpps 29 september och det åter går att ha fulla salonger och läktare, var det en jublande glad artist som mottog beskedet.

 – Det är fantastiskt! Jag vill ha en fredsfest här på Kungsgatan i Stockholm, vi måste fira detta på något sätt, äntligen kan människor få börja jobba och vi kulturarbetare kan nu äntligen börja planera framåt. Det borde firas med en stor gatufest! Säger hon till News55.

Som så många andra av sina kollegor har hon haft det tufft under det senaste året och satsat på att köra livesända konserter med gäster på sin Youtubekanal men det har inte gett något större klirr i kassan. Nu ser hon fram emot en ljusare framtid.

– Jag har haft covid utan att ha några symtom alls. Jag fick ett samtal av en bekant som bad mig testa mig och jag hade infektionen utan att ens veta om det, så man är tacksam att man klarade sig bra ändå, fortsätter hon till News55.

Nu återstår att se om mångsysslaren tar sina planer i verket om en kommande gatufest och när News55 ringer upp är Gladys redan i planeringsstadiet.

– Jag har satt i gång planerna på en gatufest, nu får vi se om det är möjligt med tanke på tillstånd bara.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS