News55

Här är populära tv-showen som läggs ner

Artikelbild
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 01 feb. 2023

Programledare för långlivad tv-show gör just nu sin sista säsong.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin


Efter mer än 20 år lägger den amerikanska tv-terapeuten Dr Phil ner sin dagliga rådgivning i tv-rutan. Den nuvarande säsongen av tv-showen “Dr Phil” blir den sista skriver Deadline.

Under drygt två decennier har han varit programledare för en av de mest populära amerikanska dagliga tv-showerna där han tagit sig an människors problem.

“Jag har välsignats med mer än 25 år i daglig television. Med den här showen har vi hjälpt tusentals gäster och och miljoner tittare genom allt från missbruk till äktenskap till mental hälsa och barnuppfostran. Det har varit ett otroligt kapitel i mitt liv och min karriär”, säger Dr Phil i ett uttalande där han också berättar att han nu vill göra andra saker.

Genom åren har Phil McGraw, som han egentligen heter, också fått kritik för sina råd och metoder. 2008 anklagades han till exempel av andra psykologer för “opassande beteende” efter att ha besökt Britney Spears på sjukhuset utan att förvarnat henne. Den tv-show som han planerade att göra om sångerskan ställdes in.

Beslutet att lägga ner den dagliga tv-showen lär dock inte betyda att han försvinner från tv-rutan. Nu vill han i stället spela in ett nytt program som ska sändas på bästa sändningstid, med start 2024, skriver Deadline. Phil McGraw säger sig vara djupt oroad för tillståndet i “den amerikanska familjen”.

“Jag måste engagera mig i en bredare publik eftersom jag är djupt oroad för den amerikanska familjen”, säger han och tillägger att han är fast besluten att hjälpa till att återställa vad han kallar “våra kärnvärderingar”.

Programledaren Dr Phil slutar spela in sin dagliga tv-show. Arkivbild.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS