News55

Tommy Nilsson om det tuffa året: ”TV ger inga pengar”

Artikelbild
Foto: Leif R Jansson/TT
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 21 okt. 2021

Pandemin har ställt till det för Tommy Nilsson. Förra året fick han vända på kronorna men fick i stället tid med familjen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Artisten Tommy Nilsson, 61, fick sitt stora genombrott med låten ”Allt som jag känner” men har även levererat hits som ”En dag” och ”Öppna din dörr”.  Under pandemin har han dock, precis som de flesta, haft det kämpigt med jobb och har fått vända på kronorna då hans sambo Linda Olsson, 41, som jobbar i samma bransch, inte heller fått in några jobb.

Nu vill han deklarera att bara för att man syns på TV betyder det inte att man får ekonomin att gå ihop.

–  Vi är inte miljonärer på något sätt. Bara för att man syns på TV tror folk att man har hur mycket pengar som helst, berättar han i Expressen.

Precis innan pandemin bröt ut hann artisten bara göra fem spelningar på sin kyrkoturné i landet, något han nu upptar igen i höst med fokus på intima spelningar, nära sin publik.

Dock har uppehållet gjort att han fått mer tid med sonen Tim, något han uppskattat mycket.

­– Somrarna är ju då man är ute och spelar, men vi har haft en sommar tillsammans med vårt barn Tim och det har ju varit fantastiskt.

Däremot är han inte rädd för utmaningar i livet utan har lärt sig att hantera dem, inte ens döden skrämmer honom.

– Jag är inte rädd för någonting. Det bestämde jag mig för några år sedan. Det finns ingenting att vara rädd för anser jag. Mänskligheten som kollektiv befinner sig exakt där vi förtjänar att vara. Pandemi, krig och skit. Allting har vi skapat själva. Jag är inte heller rädd för att dö. Är det så, så är det så. Jag tror också att vi kan styra våra rädslor. Möta dem och titta på vad vi egentligen är rädda för. Vända det till möjligheter.

ANNONS

Kanske blir det bröllop äntligen av som han planera med sambon sedan flera år. Det har inte blivit av och skjutits på framtiden otaliga gånger men längtan efter att bli man och fru finns där.

Det gäller bara att hitta en tidpunkt. Det dyker upp ibland att ”Visst fan, vi skulle ju gifta oss”. Alltså det är ingenting som är livsviktigt för någon av oss. Det är kärleksmanifestationen, men det ger vi varandra varje dag.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS