News55

Spenderar du helgen i Malmö? Se hit

malmö
Osäker på hur din helg i Malmö ska spenderas? Vi har svaren. (Foto: Facebook / Svensk Galopp / Stefan Uppström)
Julia Lundberg
Julia Lundberg
Uppdaterad: 28 juni 2024Publicerad: 28 juni 2024

Att inte veta vad du ska göra i Malmö under helgen kan skapa en känsla av rastlöshet, men oroa dig inte. Det kan snarare leda till spännande upptäckter. Vi förklarar hur.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Malmö är en stad full av möjligheter oavsett intressen – från kulturella evenemang och konserter till matupplevelser, museer och natursköna promenader längs kanalerna. Att tillåta sig själv att vara öppen för att utforska nya platser eller aktiviteter kan ofta leda till oväntade och minnesvärda upplevelser. Det kan vara en bra idé att kolla in lokala evenemangssidor eller turistinformation för att få inspiration och hitta något som passar ens intressen och smak.

Dino World

Välkommen till Dino World på Malmömässan! Här öppnas portarna till en spektakulär utställning där besökarna kan uppleva dinosauriernas fascinerande värld.

Utställningen erbjuder en unik möjlighet att se naturtrogna modeller av dessa förhistoriska jättar, lära sig mer om deras liv och miljö, och delta i interaktiva aktiviteter som passar hela familjen.

dinosaurie
Dino World är den perfekta aktivteten för dina barn under sommarlovsdagarna. (Foto: Dino World Malmö)
ANNONS

Out of Office

På Posthusplatsen den 28 juni är den dags för den mest partyklingande AW:n i stan, nämligen Out of Office.

Här öppnar dörrarna vid 17:00 och stänger 22:00, idealiskt för dig som vill vara hemma i rimlig tid.

ANNONS

Konsert Annelundsgården

Den berömda artisten Amanda Bergman kommer fredagen den 28 juni.

Konserten på Annelundsgården kommer att vara den perfekta blandningen av magisk musik och naturskön omgivning, vilket skapar en stämning som är både varm och inbjudande.

Något för alla helt enkelt.

Mordmysterium + Middag

Den 29 juni anordnas en riktigt minnesvärd kvällsaktivitet, nämligen ett mordmysterium.

Detta interaktiva evenemang ger dig chansen att kliva in i en värld av intriger och mysterier, där du tillsammans med andra deltagare ska lösa en mordgåta.

Aktivera din detektivhjärna och avsluta kvällen med en brakmiddag.

ANNONS

Galopptävling

Jägersro Galopp, beläget i Malmö, är Sveriges äldsta galoppbana och en av landets mest välkända platser för galoppsport.

Här arrangeras regelbundet spännande galopptävlingar som lockar både nybörjare och erfarna entusiaster. Och på söndagen den 30 juni är det dags igen.

Loppis

En loppis är ett utmärkt tillfälle att fynda unika och prisvärda saker, samtidigt som det ger möjlighet att ge nytt liv åt gamla föremål.

På en loppis kan du hitta allt från vintagekläder och antika möbler till böcker, leksaker och kuriositeter. Det är en plats där både säljare och köpare möts för att handla, pruta och njuta av gemenskapen, så se till att ta dig till Annelundsgården söndagen den 30 juni.

Sommar Bonanza

ANNONS

Den 29 juni 2024 är det dags för Sommar Bonanza.

Detta evenemang lovar en helkväll fylld med musik, dans och underhållning. Sommar Bonanza bjuder på en fantastisk lineup av artister som kommer att framföra både nya hits och älskade klassiker.

Ett perfekt tillfälle att fira sommaren med vänner och familj helt enkelt.

babel
Dansa in högsommaren på Babels Bonanza. (Foto: Babel)

Åtta bier ti min far

Åtta Bier Ti Min Far” det skånska rock and roll-bandet har blivit en favorit bland både unga och äldre. Med sitt unika koncept och sina interaktiva inslag, är det en föreställning som bjuder på något för alla.

Konserten ser du på Medley i Malmö, beläget på Södra Promenaden 51.

åtta bier ti min far
En riktigt härlig sommarkonsert väntas när detta gäng intar scenen. (Foto: Facebook / Åtta Bier Ti Min Far)
ANNONS

Monumental Knit

Monumental Knit” är ett spännande evenemang som äger rum i Malmö i helgen. Denna utställning bjuder in besökare till att uppleva konst med ett unikt grepp.

Utställningen fokuserar på stickning som en konstform och visar upp imponerande skapelser och installationer skapade av stickade eller virkade material.

Lars Wallin Fashion Stories

Detta evenemang i Malmö hyllar den svenska modedesignern Lars Wallins banbrytande arbete. Wallin är känd för sina eleganta och innovativa designkreationer som har inspirerat och fängslat modevärlden i över tre decennier.

Utställningen “Lars Wallin Fashion Stories” ger besökare en unik möjlighet att utforska Wallins kreativa resa och få en inblick i hans konstnärskap.

lars wallin
Ta med din modeälskande kompis till denna utställning. (Foto: Mikael Kenta / Malmö Stad)

Se även:

ANNONS

Helgen i Stockholm – 10 roliga evenemang. News55

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS