A-
A+

Amelia Adamo och Peppe Eng underhöll på News55:s seniorevent i Skövde

Foto: News55

I dagarna två anordnade News55 Seniorevent en mässa för Skövdes seniorer. Eventets moderator Peppe Eng berättade om sitt deltagande i ”Let’s dance" och Amelia Adamo höll en omtyckt föreläsning för en fullsatt salong.

Anton Hagwall

Annons

Annons

Annons

Annons

Idag och igår anordnade News55 Seniorevent en mässa för Skövdes seniorer på Skövdes Kulturhus, tillsammans med pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna.

På scenen hade bland andra medieprofilen och tidningsdrottningen Amelia Adamo en mycket uppskattad föreläsning. Eventets moderator Peppe Eng berättade om sitt deltagande i ”Let’s dance” med filmklipp och anekdoter och fick med sig publiken ordentligt.

– Det har varit en härlig stämning här både idag och igår, fullsatta salonger och intressanta föreläsningar. Besökarna har varit väldigt entusiastiska, säger Lars G Jansson, eventchef för mässan till News55.

Skövdes vice ordförande i kommunstyrelsen, Ulrika Johansson (C), och regionfullmäktigeledamoten Ulf Eriksson (C), kom första dagen för att tala om närodlad seniorpolitik, och kommunstyrelsens ordförande, Katarina Jonsson (M) lyfte frågan om hur man kan skapa ett attraktivt Skövde för alla åldrar.

Dag två intervjuade Peppe Eng handbollsproffsen Tilda Olsson från Skövde HF, och Kristian Svensson från IFK Skövde.

Nästa mässa går av stapeln i Kalmar, Guldfågeln Arena 26 – 27 februari. Läs mer om det här!

Anton Hagwall
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?