A-
A+

Fjärde året i rad för News55 Seniorevent i Göteborg

För fjärde året i rad kommer Seniorevent till Göteborg. Denna gång kommer vi hålla till i Lindholmen Conference Centre. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Carina Blomgren

Annons

Annons

På scen underhåller bland andra skådespelaren Peter Harryson tillsammans med gitarristen Bengt Magnusson med visor och anekdoter. Även författaren och professor emerita Bodil Jönsson gästar mässan med en intressant föreläsning.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal lokala politiker samt även riksdagspolitikern Ibrahim Baylan (S) debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är tv-profilen Harald Treutiger.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

När: 27-28 augusti i Lindholmen Conference Centre
Öppettider: 10.00-16.00

Annons

Annons

Fri Entré

Carina Blomgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!