A-
A+

Magi och Musik när News55 besöker Halmstad

Peter Harryson, Bengt Magnusson, John Houdi och Peppe Eng är några av alla de fantastiska personer ni har möjlighet att träffa under News55 Seniorevent på Halmstads Arena, den 18-19 september.

Carina Blomgren

Annons

Annons

För fjärde året i rad kommer Seniorevent till Halmstad. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+ på Halmstads Arena.

På tisdagen underhåller bland andra skådespelaren Peter Harrysson tillsammans med gitarristen Bengt Magnusson med ett nummer där de varvar visor med underhållande anekdoter. Vi har även nöjet att presentera trollkarlen och buktalaren John Houdi som gästar mässan under onsdagen för att underhålla med magi och locka till många skratt.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att lyssna till ett flertal olika föreläsningar där man presenterar en rad både viktiga och intressanta ämnen som specifikt berör kommunens seniorer. Intressanta föreläsningar och spännande uppträdanden allt under ledning av TV-profilen Peppe Eng.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Väl mött i Halmstad Arena

När: 18 – 19 september..

Fri Entré

Carina Blomgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Sommaren är här! Prova vårt medlemskap för en krona idag!