A-
A+

News55 Seniorevent kommer till Enköping

Nu slår News55 Seniorevent upp portarna för första gången i Enköping! Tillsammans med SPF Seniorerna, PRO och SKPF bjuder vi på en intensiv dag fylld med glädje och inspiration för alla kommunens 55 plussare!

Carina Blomgren

Annons

Annons

Vi ser fram emot en mässa som kommer bjuda på både nytta och nöje. Det kommer finnas många intressanta utställare på plats med fantastiska erbjudanden och roliga aktiviteter. Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer föreläsa om viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer. Ögonhälsa, patientnämndens uppdrag och vad det innebär att bli God man är några av de ämnen som kommer tas upp.
Vi är stolta över att få presentera den skönsjungande skådespelaren Peter Harryson som tillsammans med gitarristen Bengt Magnusson kommer bjuda Enköpingsborna på en fantastisk föreställning med några av våra mest klassiska visor varvat med underhållande anekdoter. På scen gästas vi även av Enköpings egen Totte Wallin som kommer och pratar med dagens moderator, Artur Ringart om att bli äldre och mer erfaren.
Vi får också besök av riksdagspolitikern och Enköpingsbon Solveig Zander (medlem av pensionsgruppen) som kommer för att prata pension tillsammans med Artur.
Moderator för scenprogrammet är News55:s grundare Artur Ringart och medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Plats: Kompassen Konferens, Enköping
Datum: 10:e November

Annons

Annons

Tid: 10.00 – 16.00

FRI ENTRÉ

Carina Blomgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!