A-
A+

Ny eventchef på News55

Lars G Jansson har tillträtt som ny eventchef på News55. – Det är mycket spännande att vara delaktigt i en verksamhet som över tiden både utvecklas, förnyas och vitaliseras, säger Lars G Jansson.

News55

Annons

Annons

Lars G Jansson har en bakgrund och lång erfarenhet inom event och relationsmarknadsföring, bland annat som sponsor- och eventansvarig på Posten/PostNord samt egen konsultverksamhet.

– News55 seniorevent är redan idag etablerat på över 30 orter i Sverige och det är mycket spännande att vara delaktig i en verksamhet som över tiden både utvecklas, förnyas och vitaliseras! Vi lyssnar på vår målgrupp och anpassar våra seniorevent efter dem och kommer att presentera flera nyheter inom vår eventverksamhet under 2018, säger Lars G Jansson.

Dejan Smiljanic som lämnar sin position som eventchef fortsätter framledes att genom egen konsultverksamhet samarbeta med News55. Han kommer att projektleda och finansiera befintliga och presumtiva koncept för News55 och seniormålgruppen.

– Vi är glada över att ha lyckats knyta Lars G Jansson till vår eventverksamhet. Lars G har en gedigen kunskap och erfarenhet inom event och sponsorverksamhet som kommer att vara till stor nytta för vår vidareutveckling av News55 seniorevent. Att vi dessutom har kvar Dejan Smiljanic som konsult kring våra projekt gör att jag känner en tillförsikt och styrka i att vi har stärkt både event- och försäljningsavdelningen på News55, säger News55:s VD Fredrik Lundberg.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!