A-
A+

Nu kan vi satsa ännu mer på alla er svenskar med livserfarenhet!

Ja, precis som jag skrev när vi på News55 häromveckan firade ett år, kommer det att fortsätta hända nya, spännande saker hos oss som vi hoppas att alla ni 55-plussare där ute ska uppskatta. Och idag kan jag börja med att avslöja en sådan rolig nyhet: News55 förvärvar verksamheten Seniorevent, som vi lärt känna och samarbetat […]

Artur Ringart

Annons

Annons

Annons

Annons

Ja, precis som jag skrev när vi på News55 häromveckan firade ett år, kommer det att fortsätta hända nya, spännande saker hos oss som vi hoppas att alla ni 55-plussare där ute ska uppskatta. Och idag kan jag börja med att avslöja en sådan rolig nyhet: News55 förvärvar verksamheten Seniorevent, som vi lärt känna och samarbetat med under våren.

Seniorevent, som bland annat har ett omfattande samarbete med pensionärsorganisationer och företag, startade i oktober 2014. Och snabbt som blixten har de blivit en av Sveriges största – och i vårt tycke överlägset bästa – anordnare av events för seniorer på lokal, regional och nationell nivå.

Bara i år har de arrangerat 20 mässor i olika svenska städer (kanske har du besökt någon?) som attraherat nästan 100 000 besökare. Och nästa år är det planerat för ännu fler events – tillsammans med oss på News55.

Och varför är detta en bra och rolig nyhet? Jo, när vi började jobba med Seniorevent upptäckte vi ganska snabbt att vi trivdes bra ihop, båda har bra idéer, kompletterar varandra, vill samma saker och brinner för exakt samma grej – att lyfta och satsa på alla människor 55 år och uppåt. Med en sådan “match made in heaven” var det ganska naturligt att snabbt tänka på giftermål.

Och på den vägen är det – en på många sätt spännande och rolig väg, om jag får säga det själv.

När vi två nu gör gemensam sak blir vi plötsligt en heltäckande aktör inom media och event för alla svenskar med livserfarenhet. Att få vara med på alla plan, både fysiskt och digitalt, och tillsammans med fler kompetenta personer verka för landets alla 55-plussare, är kort sagt fantastiskt. Så häng med, för nu ni, nu blir det åka av i livserfarenhetens Sverige!

Artur Ringart
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?