A-
A+

Seniorevent har dragit igång i Kalmar

Seniorevent

Den 26-27 februari slår News55 upp portarna till seniorevent i Kalmar. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+ - missa inte det!

Linnéa Wallin

Annons

Annons

News55 Seniorevent bjuder på både nytta och nöje i Guldfågeln Arena i Kalmar. I dag underhöll komikern Lennie Norman med material ur sina Gubbvarning-böcker, något som uppskattades av publiken. I morgon är det dags för den tidigare SVT-profilen Marianne Rundström bli att bli intervjuad av Artur Ringart på scen.

– Det är en fin lokal, besökarna verkar nöjda och Lennie gjorde succé som alltid, säger projektledaren Curt Möller om mässans första dag.

Det finnas många intressanta utställare på plats och det finns möjlighet att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det finns möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Tid och plats:

Kalmar, Guldfågeln Arena, 26-27 februari

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Se scenprogrammet här!

Linnéa Wallin
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!