A-
A+

Seniorevent intar Trollhättan

Snart är det dags för News55 Seniorevent att slå upp portarna till Nova i Trollhättan. Vi kommer att bjuda på en intensiv dag fylld med glädje och inspiration för seniorer 55+. På scen uppträder bland andra komikern Lennie Norman och riksdagsledamoten Barbro Westerholm kommer för att föreläsa - missa inte det!

Linnéa Wallin

Annons

Annons

Annons

Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. Riksdagsledamoten Barbro Westerholm från Liberalerna kommer för att föreläsa på scen och komikern Lennie Norman står för underhållningen med material ur sina ”Gubbvarning”-böcker.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är Artur Ringart.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de båda organisationernas respektive verksamheter.

 
Tid och plats:
Trollhättan, Nova, 24 januari

Annons

Annons

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Se programmet här!

Linnéa Wallin
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?