A-
A+

Seniorevent kommer till Helsingborg

Peter Harrysson kommer till senioreventet i Helsingborg.

Den 9-10 april slår News55 upp portarna till seniormässan i Helsingborg. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Linnéa Wallin

Annons

Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller bland andra komikern Lennie Norman och programledaren och skådespelaren Peter Harryson intervjuas av dagens moderator. Intervjuas görs även det tidigare fotbollsproffset Ronnie Hellström och Good Times Band kommer för att uppträda.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är Harald Treutiger.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter. 

Annons

Annons

Tid och plats:

Helsingborg, Helsingborg Arena B-hallen, 9-10 april

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Linnéa Wallin
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!