-
+

Hela denna artikeln är en annons

Så kan du bromsa åldrandet och leva livet fullt ut

Att åldras är fantastiskt – vi blir både visare och mer erfarna för varje år som går. Baksidan är dock att cellerna i kroppen successivt bryts ner, orken tryter och krämporna blir fler. Men det går att backa åldrandet och leva livet fullt ut. Här får du tips på hur.

News55

I huvudet är du ung, men i kroppen gammal. Känner du igen känslan? Att inte orka, prestera eller kunna göra saker på äldre dagar som man tidigare klarat utan problem är frustrerande. Det blir ett hinder att kunna leva livet fullt ut som man faktiskt önskar. För vissa av oss kommer åldrandets baksidor smygandes medan för en idrottare blir det tidigt uppenbart att prestationsförmågan och energin påverkas med åldern.

Jonas Bohr är entreprenör men också cyklist som började intressera sig för åldrandets mekanismer och möjligheten att bygga upp kroppens celler för att motverka fortsatt åldrande.
– Det började med att jag blev intresserad av att optimera min kropp och se hur bra jag kunde bli i cykling i mogen ålder, säger Jonas Bohr.

Han kom i kontakt med boken ”Growing young”, skriven av den amerikanske specialistläkaren och klinikchefen på ett av USA:s topp-50 rankade sjukhus, Marcus Gitterle, som handlar om nio mekanismer som styr åldrandet, vad man kan göra åt dem och återuppbyggnaden av celler. Det blev startskottet på en resa som förändrade Jonas liv på mer än ett sätt.
– Jag började följa råden i boken och lärde mig att det går att förskjuta och till och med backa delar av kroppens åldersprocess. Detta var intressant för mig då jag ville se hur bra jag kunde bli inom min idrott, säger han.

Intresset för boken gjorde att han tog kontakt med författaren och vänskap uppstod. En av sakerna som de diskuterade var att boken förespråkade flera olika tillskott vilket gjorde det både dyrt och krångligt för den som vill följa råden. Utifrån den diskussionen föddes idén till Cellexir – ett enklare och billigare tillskott som ändå innehåller alla viktiga och naturliga näringsämnen. Cellexir finns idag på den breda marknaden och är baserad på en formula utifrån Dr Gitterles egna studier och erfarenheter av välstuderade och evidensbaserade näringsämnen som tillsammans skapar synergier i våra kroppar.
– Som 52-åring presterar jag idag på personlig högsta nivå. Jag är aldrig sjuk, har mer energi och återhämtar mig snabbare samt svarar bättre på träning, berättar Jonas Bohr.

I dagsläget är det många som använder sig av Cellexir och det handlar inte bara om personer som sportar utan också om personer som använder tillskottet för att orka mer i vardagen och att hålla sig friska.
Så här säger några som använder Cellexir:
“Har inte varit förkyld en enda gång sen jag började för ca 6 månader sedan. Inte ens den klassiska “eftersemester-förkylningen”. Dessutom har mitt blodtryck gått ner!”
“Jag känner mig starkare, orkar mer och sover bättre sedan jag började äta Cellexir. Nu vågar jag inte sluta!”

Läs fler recensioner på hemsidan.

Med koden: news55 kan du prova en månadsförbrukning av Cellexir för 295 kr inkl fri frakt (ord pris 439 kr). Ange koden i kassan vid utcheckning.

Koden gäller t.o.m. 30 november och kan ej kombineras med andra erbjudande. Möjlighet att betala med swish eller banköverföring.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss