A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Chatarina, 68: Här känner jag mig uppskattad

När Chatarina Persson, 68 år kom upp i pensionsåldern ville hon gärna fortsätta jobba men kände att hennes chef inte ville detsamma. Så istället hittade hon Veteranpoolen. Nu har hon ett roligt jobb med mycket frihet och kanske viktigast av allt; Chatarina känner sig uppskattad.

News55

– Jag känner mig så uppskattad på mitt jobb. Jag känner att jag gör nytta och får höra det också.  Och på Veteranpoolen är de så gulliga och jag vet att jag får hjälp och stöd om jag behöver det, berättar Catharina.

Chatarina bor ensam i Sundbyberg utanför Stockholm men hon har både barn och barnbarn som hon gärna vill ägna tid åt. Den första tiden efter att hon gått i pension tog Chatarina en lång ledighet men hon kände snabbt att hon ville börja jobba igen.

– Jag tyckte och tycker fortfarande att jag kan väldigt mycket och har mycket att ge. Vi som är friska och har ork kan vara en resurs och jag har den turen, säger Chatarina.

Chatarina hade jobbat på samma företag i 16 år och jobbat med ekonomi hela sitt liv. Hon jobbade över pensionsåldern, fram till hon var 67 år men hon kände att hennes chef inte ville att hon skulle jobba kvar längre. Och med facit i hand är hon glad att hon slutade. Det jobb hon har idag med ekonomi och godshantering hos Veteranpoolen ger henne betydligt mer flexibilitet och frihet.

– Hos Veteranpoolen har jag ett roligare jobb med ett lugnare tempo och mycket mer frihet. Jag schemalägger mina arbetstider med min chef från vecka till vecka beroende på vad jag har för planer. Det ger mig mer fritid och jag känner verkligen att jag har tid över till annat, säger Chatarina.

Flera gånger i veckan åker hon den korta resvägen till kontoret och jobbar. Att det skulle finnas något negativt med att jobba vid 68 års ålder känner hon inte. Däremot kommer hon på många positiva saker.

– Det är roligt att komma ut och få nya vänner. Jag har träffat flera mycket goda vänner. Sen har jag väldigt roliga arbetsuppgifter och känner att jag gör någon nytta. Och sen är det såklart trevligt att ha en extra inkomst, säger Chatarina.

 

Vill du veta mer om Veteranpoolen eller se vilka jobb som finns tillgängliga hittar du det här

 

*Personen på bilden har inget med artikeln att göra.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!