A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Därför ska du söka hjälp när tekniken inte fungerar hemma

Vad gör du om ditt wifi plötsligt slutar fungera eller om din dator hänger sig? Särskilt nu i juletider finns det åtskilliga saker du behöver göra och då finns inte utrymme för teknikstrul. Om något bara plötsligt slutar fungera hemma är hjälpen blott ett telefonsamtal bort.

News55

Annons

Annons

Man räknar med att det finns 13,7 uppkopplade tekniska prylar i varje svenskt hushåll och ofta måste alla prylar även kunna kommunicera med varandra för att allt ska fungera som det ska. Problem med router och dålig uppkoppling mot internet är ett vanligt problem.

Måste kommunicera med varandra

– Wifi som inte kan kopplas upp till internet på grund av för dålig räckvidd är ett vanligt problem och att man behöver installera nya program på datorn för att den ska fungera optimalt. Har man många tekniska prylar hemma måste dessa även kunna kommunicera med varandra över nätet, säger Siavash Habibi, Chief Strategy Officer på TechBuddy.

Boka hem ett riktigt teknikproffs

Att läsa igenom olika instruktionsböcker och manualer som talar ett främmande språk skapar stress och är en riktig tidsbov. Bokar du hem ett teknikproffs från TechBuddy kan du lägga din tid på roligare saker istället.

– TechBuddy gör allt från att koppla in skrivare, koppla samman olika ljudsystem med TV:n och förklarar hur internet fungerar och vad det beror på om wifi inte fungerar, berättar Siavash Habibi.

Du bokar ett teknikproffs från TechBuddy via hemsidan där du kan ringa. Du kan även ta kontakt direkt med TechBuddy genom att installera appen TechBuddyTjänsten är avdragsgill via RUT och du får en faktura hemskickad efter hembesöket.

Läs mer här.

Teknik ska vara roligt

– Det ska kännas roligt att använda sina tekniska prylar hemma och vi vill att man ska känna glädje och nytta av att kunna använda sin teknik. Vi har sett att seniorer ser ett stort värde i att slippa all den stress som teknikstrul kan medföra, avslutar Siavash Habibi. 

 

Exempel på de vanligaste uppdragen 

Nyinstallation – datorer, bredband, TV, mobiltelefoner och även passa ihop elektroniska enheter

Problem med router – dålig signal eller dålig räckvidd

Wifi – problem med dålig uppkoppling till internet

Mobiltelefoni – strul med mobiltelefon, svårigheter med att komma igång med en ny mobiltelefon eller föra över data från en gammal mobiltelefonen till en ny

TV-apparater – en TV som hänger sig eller helt slutar fungera

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?