A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Det är aldrig för sent för en hälsosam nystart!

I samarbete med Actic erbjuder Club55 dig som medlem två smarta sätt att komma igång med träningen efter sommaren.

News55

Det finns hur många anledningar som helst till varför det är bra att träna. Du får en starkare och mer uthållig kropp, blir piggare, stärker ditt immunförsvar och tänker klarare – för att bara nämna några positiva förändringar. Och ibland behöver inte steget till en ny, hälsosammare vana vara så stort.

För att hjälpa dig att enkelt komma igång med träningen kan Actic med sina 120 träningsanläggningar runt om i landet nu erbjuda dig som Club55-medlem två förmånliga erbjudanden.

30 % rabatt på medlemskap

När du tecknar 12 månaders autogiromedlemskap hos Actic (lokalt, regionalt samt MAX-kort) ger vi dig 30 % rabatt på medlemskapet. Allt du behöver göra är att registrera dig i receptionen på någon av våra anläggningar (med undantag för Landskrona och Täby) eller på vår hemsida. Erbjudandet gäller på ordinarie pris och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Medlemsavgift tillkommer. Efter bindningstiden övergår priset till ordinarie.

Gratis provträning

Anmäl dig här för en kostnadsfri provträning.

Actics 120 anläggningar finns i hela landet och har utöver tillgång till gym många gånger även gruppträning, bad och PT. I ditt medlemskap ingår alltid två timmar med personlig tränare eller instruktör.

Och du – oavsett om du är nybörjare eller har haft en träningssvacka är det aldrig för sent med en nystart!

Bli medlem redan idag!

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!