A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Ett privatlån kan sätta guldkant på tillvaron – För hela familjen

Åren går snabbt och plötsligt inser du att livet har rullat på och att det där som du så länge har drömt om ännu inte har blivit av. Ett privatlån kan ge dig möjligheten att sätta guldkant på tillvaron i vintermörkret.

News55

Oavsett om det handlar om att renovera där hemma, att resa till nya spännande platser eller att ta hand om sommarstället som har gått i arv i generationer, så kan det behövas ett större utrymme i ekonomin.

Vilja stötta barnbarnen

Drömmar som kräver mer pengar kan också handla om något så enkelt som att vilja ha möjligheten att kunna stötta barn eller barnbarn med en gåva. Kanske önskar du att ni tillsammans kunde göra något trevligt som blir ett minne för livet.

Ett privatlån kan du även använda till att samla dyra krediter, och på så vis sänka din månadskostnad.

Räkna ut din månadskostnad: Jämför privatlån direkt

Välj själv vad du vill göra med pengarna

Ett sätt att någon gång unna sig det där lilla extra, kan vara genom att ta ett privatlån. Ett privatlån innebär att du kan låna utan säkerhet och göra vad du vill med pengarna.

Du kan låna till det du önskar och behöver utan att behöva ange ett skäl till att du är i behov av extra pengar.

Jämför privatlån kostnadsfritt

Sverigekredit hjälper dig kostnadsfritt att jämföra de största långivarna inom privatlån. Genom att jämföra räntor och avgifter så undviker du att lånet blir onödigt dyrt.

På Sverigekredit.se kan du själv beräkna en månadskostnad och en återbetalningstid som din ekonomi klarar av.

När du anger det totala beloppet som du önskar låna så kan du justera återbetalningstiden och se hur månadsbeloppet ändras hos varje långivare. Det gör att du kan låna tryggt och slippa obehagliga överraskningar.

Jämför lån upp till 600,000 kr och välja det erbjudande som passar dig bäst. Vilken ränta som du får på ditt lån sätts slutligen av långivaren men det lönar sig att jämföra innan.

Så fungerar det: Läs mer om privatlån

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!