-
+

Hela denna artikeln är en annons

Få råd att renovera hemma - Jämför tryggt svenska banker och långivare

Att trivas i sitt hem är viktigt. Det avspeglar sig inte minst i vår privatekonomi där bostaden ofta prioriteras högt. Och oavsett hur du bor kan din bostad behöva både underhåll och moderniseras genom åren.

News55

Att renovera bostaden kan göra att du både trivs bättre hemma och visa sig bli en god investering vid en försäljning. Men att renovera kan också bli en kostsam historia – Och det är inte alla som har råd att betala direkt.

Privatlån en möjlighet för renovering

För att få råd med drömköket eller en ytterst nödvändig takreparation så kan ett renoveringslån vara ett alternativ. Ett renoveringslån är ett privatlån utan säkerhet.

Det innebär att du inte behöver ha bostaden som säkerhet när du lånar. Ett lån utan säkerhet innebär även att du kan använda pengarna till vad du vill. Du behöver inte övertyga banken om att ett nytt badrum vore nödvändigt eller att den nya hallen kommer att höja värdet på huset.

Med ett privatlån kan du låta inspirationen styra fritt!

Jämför lån och sänk din månadskostnad

På Privatlån.com kan du jämföra långivare utan kostnad. Det gör att du kan välja det lån som är mest förmånligt för dig och dina behov. Här kan du se vad en bra ränta på privatlån är. Genom att jämföra långivare och räntor kan du i slutändan spara tusenlappar!

Marknaden för långivare har fullständigt exploderat under de senaste åren – och man vill ju gärna ha ett lån med så bra villkor som möjligt.

När du gjort en ansökan hos den långivare som passar dig bäst så får du ofta svar inom några minuter. Om du väljer att acceptera ett erbjudande betalas pengarna vanligtvis ut inom 1–3 bankdagar.

Att tänka på innan du lånar till renovering

En renovering kan vara något man vill göra för att trivas bättre hemma. Eller så kan det vara ett absolut nödvändigt underhåll av fastigheten.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss