A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Ge bort den bästa av julklappar i år!

Om du aldrig besökt ett av ESS Groups vackra destinationer förut finns det en fantastisk möjlighet nu! Årets julklappsförsäljning är i full gång och den ger dig upp till 40% rabatt på deras populäraste paket. Det är klappar fyllda med goda middagar, avslappnade Pool Club- upplevelser, vackra rum och magiska miljöer – en perfekt julklapp att ge bort till någon kär familjemedlem eller vän. Och det är ju aldrig fel att köpa en julklapp till sig själv…! Kolla in våra tips här nedan.

Story Media


Julklappen som fokuserar på lyxig avkoppling

Fantastiska matkombinationer, lyxiga spabehandlingar som fokuserar på grundelementen luft, eld, jord och vatten, utespa och brusande hav – allt detta hittar du på Ystad Saltsjöbad. En klassisk resort som genom åren vunnit många fina utmärkelser för sina skräddarsydda upplevelser.

För en tropisk vibe och milslång sandstrand är Falkenberg Strandbad det självklara valet, perfekt belägen mitt på vackra Skrea Strand. Det blir en avslappnad vistelse bland palmer och rotting. Att bada i de perfekt tempererade poolerna är givet, men missa inte senaste tillskottet Sandy’s – en modern tolkning av ett steak house – som snabbt blivit en reseanledning i sig.

Ellery Beach House, Stockholms enda beach resort är precis lika fantastiskt på vintern. Med härlig eldrelax och perfekta möjligheter för vinterbad får du inte missa denna pärla. Och för den inte lika modiga finns bastun direkt vid bryggan. På Ellery väntar fantastisk mat i en unik miljö, dessutom bara 20 minuter från centrala Stockholm – perfekt för en lyxig avkoppling och tillflykt från vintermörkret.

Julklappen i kärlekens tecken

Ett över 100 år gammalt ångkraftverk som nu skapar energi genom sina vackra industriromantiska rum, sin härliga pool club med utsikt över majestätiska Mälaren och sina restauranger – det och mycket mer bjuder Steam Hotel i Västerås på. Den perfekta vistelsen när kärleken behöver en boost.

Romantik fördelat på sju våningar hittar du på Hotel Bellora i Göteborg. Det är italiensk Dolce Vita från det att du stiger in på hotellet. Blommigt, ombonat och hemtrevligt. Lägg där till tända ljus och italiensk surdegspizza i en mysig restaurang så är du så nära ett romantiskt Italien-äventyr du kan komma – utan att lämna Göteborgs paradgata Avenyn.


Julklappen med storstadspuls

I Malmö hittar du MJ’s – en urban oas mitt i storstadskärnan. Tänk dig flamingos på rummet, middag på en innergård mitt i vintern, en reception som är en bar, vackra rum med mycket fokus på vackra detaljer. Det finns många anledningar att stanna på hotellet men om andan faller på så bjuder staden Malmö på skön vibe och upplevelser för alla. Dessutom är det härligt nära till Köpenhamn för den som vill unna sig en dagstur över sundet.

Hotel Pigalle i Göteborg är den perfekta vardagsflykten med exceptionell känsla för service och värdskap i kombination med exklusiva miljöer som minner om La Belle Epoque i 20-talets Paris. De flörtiga detaljerna är många i detta hus som ligger fem minuter från centralstationen. Det är en harmonisk mix av sammet, vackra tapeter, mönster och färger för ögonen att vila på. Längst upp bland takåsarna ligger Bistro Atelier som bjuder på delikatesser inspirerade av fransk comfort food.

Ett hotell värt att uppleva!

Den perfekta julklappen till den som har allt

Vackra Villa Strandvägen i Ystad är sannerligen i en klass för sig med sina sju individuellt inredda rum. Villans restaurang är välkänd och håller hög nivå. Miljön runt villan är oslagbar med bara en kort promenad till den vackra stranden och den magiska sandskogen. Givetvis ingår även Ystads Saltsjöbad lyxiga pool club-upplevelse när du bor på Villa Strandvägen. 

I vårt norska grannland, närmare bestämt i Hemsedal ligger Fyri Resort. En plats som är värt ett besök året runt – julklappen ger dig chansen att uppleva sommaren bland bergen. Vandra, åk mountainbike (det finns med el för den som tycker uppförsbackarna blir allt för branta) och avsluta dagen i en ljuvligt varm pool club med en kall drink. Kan det bli bättre? Vi tror inte det.

Vill du hellre bege dig över sundet får du inte missa strandpärlan Marienlyst Standhotel – beläget bara minuter från Helsingör tar du dig lätt dit med färjan från vårt hemland. 

Julklappen för den som vill uppleva det senaste och hetaste

ESS Groups senaste och mest spektakulära satsning någonsin – Jacy’z Hotel & Resort är helt nyöppnat och för den som bekänner sig som premiärlejon är detta den ultimata upplevelsen. ESS Group själva beskriver sitt hotell som ”ett Disneyland för vuxna”. Det blir en resort sprängfyllt med upplevelser där det finns något för alla: asiatisk dinner club högst upp i den 100 meter höga byggnaden, en pool club, speak easy bar och ett steak house som serverar traditionella smaker på ett varmt och hjärtligt vis, vacker design och inbjudande miljöer, fördelade på de olika våningarna. Jacy’z har med all rätt tagit Göteborg med storm.


Story Media
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.