A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Här får du hjälp att spara pengar på ditt boende

Boende och hushållsekonomi är viktigt att hålla koll på och inte minst när vi går i pension så att pengarna räcker. Hur kan jag spara pengar och bara betala för det jag faktiskt behöver och använder? Seniordeal har seniorrabatter och pensionärsrabatter för alla över 55 år kopplat till just boendet.

CAPE MEDIA

Seniordeal skickar varje vecka ut seniorrabatter och pensionsrabatter till alla medlemmar som är över 55 år. Beatrice Lind jobbar på Seniordeal.

– Jag har daglig kontakt med alla Seniordeals medlemmar och svarar på alla frågar om våra rabatter och samarbeten, berättar hon.

Noga utvalda rabatter för alla medlemmar

Seniordeal grundades 2012 och är en rabattklubb som riktar sig mot den seniora målgruppen i Sverige.

– Alla som är över 55 år är välkomna till oss på Seniordeal. Varje vecka uppdaterar vi seniordeal.se med nya exklusiva rabatter. Vi skickar ut medlemsrabatter och erbjudanden via veckobrev och SMS. Som medlem får du ta del av våra rabatter som är noga utvalda för våra medlemmar. Det kostar ingenting att bli medlem och alla nya medlemmar får välkomstpremier till ett värde av 744 kronor.

– Det innebär att du redan har tjänat pengar genom att bli medlem, förtydligar Beatrice.

Bli medlem hos Seniordeal här

Få koll på din elförbrukning och bli en mästerkock

Beatrice berättar att Seniordeal har många rabatter och erbjudanden kopplat till boende.

– Det kan röra sig om allt från billigare mobilabonnemang till försäkringar och inredning av olika slag. Varför inte unna dig en ny skön säng till exempel? Vi försöker ha en stor bredd i våra rabatter just för att gynna så många som möjligt.

Man brukar säga att köket är husets hjärta och hos Seniordeal finns seniorrabatter hos flera stora företag och återförsäljare av köksmaskiner och kökstillbehör.

– Vi vet ju att i köket går det åt en hel del redskap för att man ska lyckas som en riktig mästerkock! På seniordeal.se har vi också lite ”husmorstips” på hur man kan få maten att hålla längre och hur du får avokadon att mogna snabbare, säger Beatrice.

Inredning piggar upp och omställning berikar. Seniordeal har seniorrabatter på bland annat belysning, möbler och sängar. Du kan också få bättre koll på din elförbrukning genom att byta elbolag.

5 tips – så får du koll på boendeekonomin

  • Du kan själv påverka din elförbrukning och sänka kostnaderna genom att byta värmesystem eller elbolag
  • Planera dina matinköp i förväg, förvara maten rätt och ta hand om rester för att minska ditt matsvinn. Frys in mat som riskerar att bli gammal
  • Se till att du är påläst och vet vad som gäller för dina olika försäkringar så som hemförsäkring, bilförsäkring och personförsäkring
  • Se över dina avtal och abonnemang för telefon, tv och internet. Se till att du inte betalar för mer än du använder och behöver
  • Om du ska låna pengar, se över om du kan belåna din bostad och jämför olika långivare med varandra. Det finns långivare som har låneerbjudanden som riktar sig specifikt mot den seniora målgruppen med förmånliga villkor

Börja spara pengar redan idag

Seniordeal har exklusiva rabatter för dig som är 55+. Sveriges största helt digitala förmånssida för landets seniorer med över 190 000 medlemmar!

CAPE MEDIA
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.