A-
A+

Hela denna artikel är en annons

Hemma bra men Long Stay bättre för golfälskaren

"Long Stay" lockar nordbor att på ett flexibelt sätt byta kyla mot sol, aktiviteter och samvaro med andra, utan det ansvar som kommer med att äga ett utlandsboende. – Bo nära golf, service och restauranger och njut av aktiviteter som vårt svensktalande team anordnar, säger Mikael Andersson hos researrangören Sunbirdie.

Story Media


Vill du förlänga sommaren? Läs mer på Sunbirdie.se

Vill du fly den svenska höst- och vinterkylan och tillbringa tid i värmen med bra boende och trevligt sällskap av likasinnade? Då är en Long Stay-resa förmodligen det optimala alternativet för dig. Det menar Mikael Andersson hos researrangören Sunbirdie, som varje årerbjuder tusentals nordbor en efterlängtad paus från höst och vinter för att i stället njuta av golf, sol, bad och värme.


En Long Stay med Sunbirdie innebär att du får fyra veckors boende i lägenhet, radhus eller villa med fullt utrustade kök och självhushåll, och kan köpa till extra nätter, extra veckor eller extra Long Stay-perioder efter eget önskemål.


– Städning, el, värme, wi-fi, byte av lakan och handdukar och annan service, som exempelvis tillgång till spa, gym, vattensporter och tennis ingår beroende på resmål och boende. En månads boende med full service kostar runt 8 000 kronor per person, sedan kan valfritt golfpaket med exempelvis greenfeemedlemskap läggas till. Det ska kännas som att äga sitt eget boende, men utan det ansvar det medför, säger han.

Vill du veta mer? Klicka här!

Ett socialt umgänge
När Sunbirdies svensktalande personal finns på plats arrangerar de tävlingar, socialgolf, utflykter, middagar och annat trevligt, vilket gör att det är lätt att få ett socialt umgänge. Så snart du bekräftat ditt boende kan du dessutom lägga till valfritt golfpaket – vanligen medlemskap eller ett paket med antal greenfee på olika banor, hyrbil och andra tjänster. Mikael Andersson konstaterar att många av dagens researrangörer erbjuder längre vistelser, men det kan ibland vara si och så med flexibiliteten. På Sunbirdie är man specialiserade på Long Stay och vet vad kunderna önskar.


– Vi har fri ankomst- och avresedag och med en hyrbil får du full frihet under din Longstayvistelse. Du slipper helt enkelt anpassa dig till fasta ankomstdagar och schemalagda transporter utan kan resa på ett sätt som passar dig, och på så sätt exempelvis kunna hitta de billigaste flygbiljetterna till destinationen.

Hit kan du resa!

Kortare resor med ”Mid Stay”
För dig som tycker att en månad låter långt erbjuder Sunbirdie som tillägg till alla sina Long Stay-erbjudanden konceptet ”Mid Stay”. Detta är resor med samma koncept som Long Stay, men på kortare tid.


– Efterfrågan fanns, så vi förhandlade då fram prisvärda paket för två–tre veckors boende och kallar dessa ”Mid Stay”. Många väljer till och med att kombinera två Midstay-resor för att få uppleva fler områden. Det är något som verkligen har slagit igenom på marknaden och vi är glada att kunna göra en härlig resa ännu mer flexibel för våra resenärer, avslutar Mikael Andersson.

Läs mer och boka din resa här!

Story Media
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.