-
+

Hela denna artikeln är en annons

Hur man vinner på bingo

Kanske har du redan funderat ut hur man spelar men har ännu inte sett någon avkastning på dina insatser? Eller har din nybörjartur tagit slut? Hur som helst är du förmodligen nyfiken på att få reda på hemligheten för att vinna den där jackpotten.

News55

Den dåliga nyheten är att det inte finns någon hemlighet! Bingo är ett hasardspel och din framgång bygger nästan helt på tur. Det finns några sätt att förbättra ditt spel och öka dina odds när du vinner på bingo som är lite mer vetenskapliga än andra!

Bingo tips och tricks

Klicka på “spela nu” -knappen på webbplatsen. Detta tar dig till lobbyn; Här hittar du hela utbudet av bingospel som är tillgängliga att spela. Det kommer förmodligen att visa jackpotten för varje spel och priset på biljetter, liksom när nästa omgång startar och hur många spelare som är i det särskilda spelrummet. De flesta webbplatser kommer också att ha olika typer av spel tillgängliga; 90-ball bingo är standard för Storbritannien men vissa webbplatser erbjuder också 75-ball amerikansk bingo samt variationer som 30-ball snabbingo. Låt oss fokusera på 90-ball bingo just nu.

Gör dina egna regler

Tänk på varför du spelar. Är bingo en rolig hobby eller vill du spela för att vinna? Det bästa sättet att vinna på bingo är att se till att du använder dina pengar klokt.

Ge dig själv en budget

Bingo behöver inte kosta skjortan. Räkna ut vad du har råd med och hålla fast vid det. Bara för att du var en boll iväg från att vinna senaste gången betyder inte att du är mer sannolik att vinna nästa gång. Att spela med förtroendet du får av att inte ha satsat för stort betyder att du har allt att vinna! Att köpa biljetter behöver inte ta från vinsten. Gör besparingar där du kan genom att ta vara på bonusar. Kolla runt efter välkomstbonusar eller hålla fast vid ett par webbplatser där du kan få en komplett guide till bingo bonusar.

Hitta din egna nisch

Kom ihåg att olika webbplatser med bingo är utformade för att vädja till olika spelare. Välj den webbplats som bäst motsvarar ditt intresse oavsett om du är en reguljär spelare eller bara ute efter att ha lite roligt med dina fickpengar. Detta är bäst odds för dig och chansen är att du också kommer att träffa likasinnade spelare.

Få lite erfarenhet

Liksom de flesta saker i livet, ju mer du övar desto bättre blir du! Använd de gratisspel som finns tillgängliga för att bygga upp din kunskap om spelet och dra nytta av bonusarna som erbjuds. Prata med andra spelare! Chattrummen är vänliga platser och människor är oftast angelägna om att hjälpa till. Dra nytta av den stora erfarenheten här och jämför anteckningar med dina kamrater.

Bör jag köpa fler biljetter?

Om pengar inte är något problem eller om du bara spelar ett eller två spel i taget kan du överväga att köpa en stor mängd biljetter varje spel. Detta ökar dina odds för att vinna i det specifika spelet: Om du köper ett kort i ett spel har du en chans, om du köper två du dubblar den chansen. Dessutom innebär funktionen auto daub att du inte behöver oroa dig för att hålla dig uppe till skillnad mot en vanlig bingohall.

Det tar dock bara ett kort att vinna. Att köpa fler kort ger dig bara större chanser att välja det rätta kortet. Att köpa maximalt antal kort per spel ökar dina odds för att vinna i det spelet men det är också dyrare. Du kanske föredrar att köpa färre biljetter till varje spel men spela fler spel. Sprid ditt spelande över en mängd olika spel och system och du kommer att öka dina chanser att vinna de stora företagens jackpottar. Och kom ihåg att i världen av online-bingo kan du vara i mer än en bingosal på en gång. Det är bra men glöm inte att webbplatser som tillhör samma nätverk kan dela spel och jackpotts. Det bästa sättet är att se till att ditt val av webbplatser är uppdelat på de olika nätverken.

Poängen är ju mer du spelar desto mer sannolikt är det att du vinner. Hur du gör detta är upp till dig.

Öka dina chanser

Varje bingospel kommer att ha olika odds. Dessa är praktiskt taget omöjliga att beräkna men det finns två säkra sätt att förbättra dem beroende på om du letar efter fler vinster eller mer pengar:

Spela då det finns färre spelare för att vinna oftare. Det är mer sannolikt att du vinner när ditt motstånd är som lägst. Dessa spel kommer troligen att ha mindre jackpotts så det är osannolikt att du vinner stort.

Välj spel med de största jackpottarna för att öka dina chanser att vinna en stort. Tänk på att dessa spel kommer att ha fler spelare vilket gör att du är mindre benägen att vinna.

Bingostrategier

Om du är matematiskt belagd kanske du vill försöka räkna ut oddsen själv. Även om bingobollar genereras av en datordriven slumpväljare finns det fortfarande mönster som kan upptäckas. Låt oss ta ett spel med 90-ball bingo. Vid det första utropet finns det 1 av 90 chans att något nummer dras. Vid det andra utropet är chansen 1 av 89, vid det tredje är det 1 av 88 och så vidare. Sannolikheten spelar sin roll i bingo precis som turen.

Tippett och Granville

De två viktigaste spelarna i världen av matematisk bingostrategi var Leonard Tippett (1902-1985) och Joseph Granville (1923-2013). Tippett var en brittisk statistiker som studerade slumpmässigt antal provtagningar. Granville var en expert på ekonomiska förutsägelser som utökade många av Tippetts uppfattningar genom att bygga sina egna teorier om hur man vinner på bingo. Han publicerade till och med en bok om det 1977. Här är en snabb sammanfattning av deras arbete!

Kortval är viktigt. Det finns vissa kort som är mer benägna att vinna i vissa spel än andra på grund av fördelningen av siffror och hur ofta de förekommer. I slumpmässiga val av antal tenderar följande mönster att inträffa:

Det kommer att finnas samma antal siffror som slutar i 1:or, 2:or, 3:or, 4:or osv. Det kommer att finnas en balans mellan mängden udda och jämna tal som ropas ut. Det kommer att finnas en balans mellan höga och låga nummer som väljs i ett spel på 90-ball bingo. Ju fler siffror som ropas ut desto mer sannolikt blir det att de ligger nära medianantalet 45.

Baserat på dessa resultat är här några praktiska tips att komma ihåg:

Välj nummer med olika slut. Ta inte till ett kort med 21, 31, 41, 51 och 61 på eftersom det är osannolikt att de ropas upp. Välj ett kort med en bra blandning av udda och jämna tal. Se till att siffrorna på ditt kort sprids mellan 1 och 90. Välj korten själv och välj en bred fördelning av siffror. Om du spelar ett “långt” spel bör du välja nummer närmast 45. Om det är ett “kort” spel bör du välja nummer som är närmast både 1 och 90.

Lita på recensionerna

Om du har haft otur kan det börja kännas som om det är uppgjort. Den goda nyheten är att bingo-webbplatser fungerar under strikt lagstiftning för att garantera ett rättvist spel. Ta en titt på våra bingo-recensioner och läs om olika program och nätverk. Om det finns ens en skymt av att någonting tvivelaktigt händer ser du det här först!

Vårt jobb är att hitta webbplatser och spel som ger dig den bästa chansen att vinna och berätta om dem. Vi är också ständigt på utkik efter de bästa bonusarna och rabatterna så att du kan få mer för pengarna och öka dina chanser!

Ha roligt

Det viktigaste är att du njuter av att spela. Bingo är först och främst ett underhållande och socialt spel. Tänk på att ha roligt först och vinna sist. På detta sätt kommer du aldrig att förlora

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss