A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Här är julklappen alla behöver i år!

Ge bort ett gåvobevis i jul!

Julfirande och julhandel blir i år mycket speciellt för alla seniorer. Målgruppen uppmanas att stanna hemma och undvika julklappsträngseln på gator och torg. News55 har därför tagit fram ett tema som heter årets snällaste julklapp, och det syftar till att lyfta fram meningsfulla och värdefulla julklappar som kan inhandlas digitalt. Ett gåvobevis från Röda Korset är den perfekta julklappen.

News55

Blir julen inte som den brukar? Då kan det vara extra viktigt att visa att du tänker på dina nära och kära. Därför tipsar vi om en fin julhälsning eller julklapp som är lätt att köpa och att skicka, och som sprider hopp till fler. Den du skickar till får ett fint gåvobevis, samtidigt som en människa i en katastrof får mat, värme, vatten eller vård. Välj din julklapp eller julhälsning här.

Världen har sällan sett större hjälpbehov
I spåren av pandemin har många människor i världen förlorat sin inkomst. Matpriserna stiger och hungern breder ut sig. Samtidigt har vi aldrig sett så många svåra orkaner som i år. Behoven i världen är helt enkelt enorma, men tillsammans kan vi göra skillnad! Röda Korset finns på plats i hela Sverige och i ytterligare 191 länder för att hjälpa där behovet är som störst, och genom att köpa gåvobevis är du med och kämpar för att rädda liv.

Vad väljer du – nödmat eller vinterkläder till barn?
När du handlar i Röda Korsets gåvoshop får du genast ett fint gåvobevis med din personliga hälsning till din e-post. Du kan också välja till ett tryckt kort som skickas med posten. I gåvoshopen finns allt från vinterkläder för barn och varma filtar till mat eller barnmorskor – massor av fina gåvor från 60 kr. Perfekt att skicka som ett julkort eller julhälsning, eller att ge bort som julklapp!

Sex anledningar till varför ett gåvobevis från Röda Korset är den perfekta julklappen

  1. En vacker julhälsning i coronatider. Du får ett fint gåvobevis med en personlig hälsning att skicka eller ge någon nära för att visa att du tänker på dem. Kanske extra viktigt just i år!
  2. En julklapp som räddar liv. Din gåva eller julklapp hjälper människor som drabbats av kriser eller katastrofer världen över – och sällan har behoven i världen varit så stora som nu.
  3. Stressfritt. Du slipper leta på olika ställen och oroa dig för leveranser som inte hinner fram i tid. Du får gåvobeviset direkt till din e-post och kan beställa precis innan du vill ge bort det.
  4. Coronasäkert. Du slipper trängas på stan eller paketutlämningar, och kan alltså julhandla helt coronasäkert. 
  5. Dubbelt klimatsmart! Ett gåvobevis är också ett bra julklappsval för miljön och klimatet – samtidigt som de hjälper människor som drabbas av klimatförändringarna. 
  6. Passar även den som har allt!

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!