A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Med Countryside Hotels är hotellet destinationen – hitta din nästa resa här

Kändes julledigheten inte tillräcklig? Även om du tog ledigt i jul blev det kanske mycket fix inför firanden med släkt och vänner. Om du fortfarande längtar efter avkoppling behöver nästa resa inte vara långt bort, varken i tid eller plats. Countryside Hotels har nämligen över 30 anläggningar i Sverige där du garanterat kan finna stämningen som passar dig!

Story Media

Hos Countryside Hotels är alla hotell en destination i sig med en unik profil, historia, identitet och flertalet boendepaket att välja mellan. Söker du utomhusaktiviteter, mat, kultur eller historia? I fjällen, vid havet, i skogen, i stan eller på landet? Oavsett kommer det finnas ett boende som har allt du önskar. 

Countryside Hotels är experter på att förena tradition och modernitet och tillsammans med de anslutna medlemsanläggningarna arbetar de för en levande landsbygd. Gemensamt för varje boende är de eldsjälar som vill sätta guldkant på din semester och erbjuder en personlig service av hög kvalitet!

Hitta din destination

Sveriges version av Toscana, lyxiga måltider eller golfhelg – vad väljer du?

Anläggningarna finner du från Skåne i söder till Dalarna i norr och det finns alltid något extra att upptäcka i närheten. Många av anläggningarna ligger nära golfbanor, natursköna vandringsleder och har ofta ett varierat utbud av aktiviteter. Flera av hotellen är dessutom hundvänliga så att du kan ta med din fyrbenta bästa vän.

Tips på 3 boenden du kan boka just nu:

Villa Brunnby – Älskar du vatten och fantastiska vyer? De kulliga landskapen, öppna fälten och vinodlingarna på Kullahalvön för tankarna till Toscana – men här är du som extra plus även omgiven av vatten och friska havsbrisar. Här får du bo i ett anrikt hus från sent 1800-tal som nyligen renoverats och är ett passande resmål oavsett årstid.

Hestraviken hotell & restaurang – Om du är en matälskare av rang är det hit du ska åka! Restaurangen på Hestraviken rekommenderas nämligen av White Guide, perfekt för en romantisk weekend. Njut av goda måltider och strosa runt i den natursköna omgivningen. Här finns också möjlighet till diverse aktiviteter såsom kanotturer, skidåkning eller ett dopp i hotellets utomhuspool om vädret tillåter.

Villa Sjötorp – I detta överdådig och mystiska gamla hus är rummen varsamt inredda med möbler och detaljer från tidigt 1900-tal – men självklart anpassat efter dagens krav på komfort. I närheten finns allt du behöver för ett par avkopplande dagar nära naturen. Bada vid närliggande stranden, spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor endast en tre-minuters promenad bort eller njut av utomhusaktiviteter i skog och på fjäll.

Vilket slags boende passar dig? Hitta rätt här

Vilket paket väljer du?

Varje plats och boende är unikt med olika aktiviteter och boendepaket att välja mellan. Vad sägs om en romantisk helg med bubbel och choklad på rummet, vandringspaket med fika, spa-weekend med lyxiga behandlingar, eller gourmetpaket för dig som är en riktig livsnjutare? Med Countryside Hotels kommer du att hitta ett erbjudande oavsett vem du är och vad du önskar utav din ledighet. Mer än 20 olika paket finns att välja mellan och hela din vistelse kommer att vara en upplevelse från incheckning till utcheckning vilket du än väljer!

Hitta ditt perfekta paket!

Story Media
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.