A-
A+

Hela denna artikel är en annons

Paret hittade ett Bonum seniorboende

Bo och Cajs Marie Rangmar flyttade nyligen till en av Bonums seniorbostadsrättslägenheter i centrala Västerås. Nu bor de i en öppen och ljus lägenhet med inglasad balkong på ett våningsplan, istället för två som tidigare.

Story Media


Bo Rangmar tycker att deras lägenhet är anpassad för att de ska kunna bo kvar där länge. Med låga trösklar till varje rum och ingen trappa längre kan de bo kvar även om någon av de skulle behöva gåstol i framtiden.

– Man känner sig ju evigt ung förstås, men så småningom. Man vet ju inte, säger Bo. 

Bo och Cajs Marie har en stor inglasad balkong där de kan pyssla med sina blommor året om. Foto: Foto: Bo och Cajs Marie Rangmar


Bonums konceptchef Mathias Sandberg berättar att varje lägenhet är förberedd för att göra livet enklare och tryggare för den som bor där.

– I entrépartierna är det extra utrymme för sittplats och bostäderna är i stor utsträckning tröskellösa. Köksskåpen går också att montera bort för att göra ytterligare plats för gåstol eller rullstol.

När Bo och Cajs Marie Rangmar tillträdde lägenheten kunde de förändra sitt boende efter önskemål och behov.  

– Det var en fyrarumslägenhet från början, men vi valde att ta bort en vägg så att det blev tre rum. Nu hänger kök och vardagsrum samman och det gör att planlösningen blir mer öppen och det känns jättestort, säger Bo.

Här kan du söka Bonumbostäder till salu i Skåne

Story Media
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.