A-
A+

Hela denna artikel är en annons

Positiva nyheter i Marianne Rundströms podcast

Svensk Hypotekspension

I senaste avsnittet av podcasten "Mogna Röster" ställer Marianne Rundström den stora frågan; “Håller åldersfixeringen som länge framhållit ungt, som störst, bäst och vackrast på att förändras?”

Story Media

Är synliggörandet av 60-plussare i tv, film och reklam en tillfällig fluga eller något som är här för att stanna? Det har trendspanaren Stefan Nilsson ett svar på. I podcasten “Mogna röster” får du höra om hans spaningar och reflektioner kring seniorernas frammarsch. Stefan tar också upp trender kopplade till lågkonjunkturen och långkokets återkomst.

I avsnittet medverkar även skådespelaren Marika Lagercrantz, ett levande exempel på att även seniorer kan stå i rampljuset. Just nu är hon aktuell i huvudrollen som farmor i Stadsteaterns uppsättning av Tove Janssons “Sommarboken”. Den skildrar relationen mellan en farmor och hennes sexåriga barnbarn. De har mycket att lära sig av varandra trots att det nästan skiljer sig en hel livslängd mellan dem. Och visst är det kanske så att vi bör ta vara på möjligheten att lära oss mer av våra barnbarn – och de av oss?

Låt dig också inspireras av tidigare kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth, som bestämde sig för att fly vintermörkret och ta med barnbarnen till Spanien i en hel månad. Hur det gick, får du reda på i avsnitt 34 av podden “Mogna Röster”. Trevlig lyssning!

Lyssna här >> Podcasten “Mogna Röster” | Svensk Hypotekspension


Lyssna på vår podcast “Mogna röster”

Livet behöver inte mattas av bara för att man nått en viss ålder. Tvärtom så fortsätter det med nya möjligheter och större perspektiv än någonsin. Det är utgångspunkten när Marianne Rundström, en av Sveriges mest erfarna journalister, samtalar om livets väsentligheter med kända gäster från alla walks of life. Här får alla tala till punkt och har möjlighet att berätta om brinnande intressen, oförglömliga minnen och en vardag fylld av möjligheter på ålderns vår.

Du hittar alla avsnitt på Svensk Hypotekspension

Story Media
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.