-
+

Hela denna artikeln är en annons

Så får du ett eget team som hjälper dig med din ekonomi

Står du och din ekonomi inför en förändring? Dags att sälja företaget, flytta utomlands eller gå i pension? När livet ändrar riktning kan det vara tryggt att ha kontakt med ett team av specialister. Som kund hos Ålandsbanken Private Banking får du löpande rådgivning kring livets olika faser.

Staffan Ekberg

‘- Den privata förmögenheten och företagets ekonomi samspelar i ganska komplexa strukturer. Vi är specialiserade på entreprenörer och ägarledda företag och ser till att kundernas totala ekonomi fungerar så optimalt som möjligt. Finansiell planering är vår styrka, säger Christian Lindahl, chef för Ålandsbanken Private Banking i Sverige.

Teamet som arbetar med bankens kunder består av specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansiell planering och personlig service och banking. På så sätt kan kunderna få hjälp med helheten i sin ekonomi och känna sig trygga med att lösningarna blir skatteeffektiva och korrekta, oavsett om det handlar om hemtagande av kapital från utlandet, generationsskiften eller äktenskapsförord.

Det är Ålandsbankens mest erfarna och skickliga medarbetare som får förtroendet att bilda kundens personliga team. Ditt team av experter följer hela tiden upp hur din ekonomi utvecklas och gör uppdateringar när behoven eller skattesituationen förändras.

– All den expertis som behövs för att bilda personliga team med både erfarna och skickliga medarbetare finns inom banken och vi behöver därför inte lägga på några konsultkostnader. Och kunderna i Ålandsbanken Private Banking betalar inget extra för våra tjänster. Allt ingår i arvodet för förmögenhetsförvaltningen, säger Christian Lindahl.

Banken har lång erfarenhet av investeringar på den nordiska aktiemarknaden och övriga placeringsområden. Oavsett vilken nivå av förvaltning du väljer har du som kund alltid tillgång till bankens kompetens i form av en egen förmögenhetsförvaltare som hjälper dig att göra en behovsanalys. Den tydliggör dina mål när det gäller avkastning och risknivå. Du väljer själv hur aktiv du vill vara själv rörande dina investeringar.

Som kund erbjuds du också en personlig administratör och bankman, som är din kontaktperson och har till uppgift att hålla ordning på din totala ekonomi och se till att allt praktiskt fungerar så smidigt som möjligt.

Kunder som väljer att vända sig till Ålandsbanken står ofta inför en stor förändring. Det kan till exempel handla om ett företag som ska säljas inom några år.

  • Då ser vi i god tid till att processen och de privatekonomiska lösningarna blir så bra som möjligt, säger Christian Lindahl.
  • Nya kunder kommer också från andra banker. Vi ser till att bytet sker enkelt och smidigt.

Läs mer om hur du får hjälp att skapa ett eget team av specialister.

https://www.alandsbanken.se/private-banking/ett-team

Staffan Ekberg
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss