A-
A+

Hela denna artikel är en annons

Så förenklas vardagen med seniorrabatt för dig över 55 år

Det är viktigt att njuta av livet och känna att det finns tillräckligt med pengar i plånboken: – Vi hoppas att vår tjänst kan bidra till det genom att erbjuda de bästa seniorrabatterna, säger Jesper Flytström på Seniordeal.

CAPE MEDIA

Som 55-plussare och medlem hos Seniordeal får du veckobrev via mail där du kan göra stora fynd. I veckobreven förser Seniordeal alla medlemmar med exklusiva seniorrabatter och pensionärsrabatter från flera välkända företag!

– Alla ska kunna leva ett rikt och bra liv. Med vår tjänst hoppas vi göra skillnad i seniorers tillvaro och förenkla deras vardag med rabatter som vi tror att våra medlemmar behöver, säger Jesper Flytström på Seniordeal. 

Gratis att bli medlem 

När du blir medlem får du tillgång till exklusiva seniorrabatter som är noga utvalda för att passa den seniora målgruppen. Du hittar dessa både i veckobrev och genom att du som medlem själv loggar in på seniordeal.se. Som ny medlem får du dessutom välkomstpremier värda 744 kronor.   

– Tack vare våra samarbeten med olika företag har vi ett brett utbud av rabatter som alla över 55 år, och som är medlemmar, får ta del av. Medlemskapet är helt kostnadsfritt, berättar Jesper. 

Så loggar du in som medlem 

När du blivit medlem hos Seniordeal kan du välja ett personligt lösenord direkt i samband med registreringen. Varje gång du ska logga in så gör du det genom att klicka på symbolen ”logga in” överst i det högra hörnet på seniordeal.se. 

– När du hittar ett erbjudande du gillar så skickas du vidare till företages hemsida där du också genomför köpet. 

Intressant läsning och härliga recept

Seniordeal grundades 2012 och är Sveriges största förmånssida för landets seniorer.

– Vårt mål är att ha Sveriges största och bästa utbud av seniorrabatter och pensionärsrabatter.

Varje vecka får du som är medlem hos Seniordeal kostnadsfri vardagsinspiration i form av intressanta artiklar och recept som sätter guldkant på tillvaron. Kanske kan du lära dig något helt nytt husmorsknep, prova något smart tips eller laga en fantastisk måltid som är så god att det blir din nya favorit.

CAPE MEDIA
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.