A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Så här kan du haka på trenden och köra din drömbil

Att äga en bil är sällan en billig historia. Extra mycket kan det svida med vetskapen om att din bils andrahandsvärde troligtvis dalar för var dag som går. Varför inte leasa din bil istället? Privatleasing är en stigande trend, och vi förstår varför. Att välja modell kan dock vara svårare än vad man tror men för dig som är 55-plussare kan valet vara enkelt. Audi lyfter sin nylanserade bil Audi A3 Sportback som förslag – en smidig bil att komma in och ut ur samtidigt som den är full av spännande innovationer.

Harald Nylund

Annons

Annons

Så här kan du leasa via Audi Privatleasing

När du leasar din bil är ett avtal på tre år ingen ovanlig företeelse. Därför är det av stor vikt att du har valt en bil som passar just dig och dina behov. Har du inte behov av en rymlig bil men ändå önskar den stora bilens egenskaper så kan Audis nylansering vara något för dig. Vi har tittat närmre på Audi A3, en bil som snabbt har blivit populär.

– Smidighet är ledordet, när du privatleasar en Audi A3. Modellen är en stor bil i ett litet format, den är både sportig, digitaliserad och helt uppkopplad. Genom att leasa bilen slipper du dyra lån och oro, något vi märker att alltfler ser fördelarna med och värdesätter idag, säger Marcus Arvidsson Produktchef på Audi Sverige.

Audi A3 Sportback – morgondagens bil är här idag

Audi var först av premiummärkena att lansera en modell i kompaktklassen 1996. Fram till idag har över 5 miljoner bilar sålts, vilket gör den till den mest sålda i sitt segment. Nu presenteras alltså den fjärde generationen av modellen. Försäljningen av nya Audi A3 Sportback startade i början av mars hos de svenska återförsäljarna. Inledningsvis finns bl.a. en bränslesnål mildhybrid och senare under året ökar utbudet med en laddhybrid och gasdrivna Audi A3 g-tron. Efficiency-läget hjälper dig enkelt att spara bränsle och förar-assistentsystem som hjälper dig i situationer som parkering och andra trånga lägen. Med tillvalen quattro fyrhjulsdrift och, progressiv styrning och Audi drive select som standard är Audi A3 Sportback utrustad för alla tänkbara väglag.

Audi privatleasing – skräddarsytt utan kontantinsats

När du leasar din bil kan du både anpassa upplägget för avtal och bilen så det passar just dina behov. Audi erbjuder dig en skräddarsydd A3 Sportback efter dina önskemål där du väljer utrustning, körsträcka samt färg. De erbjuder privatleasing där du inte betalar någon kontantinsats utan endast en kostnad per månad. När du leasar bilen hyr du den för en fast månadskostnad, i regel under tre år, och slipper tänka på andra rörliga kostnader än för bränslet.

Gillar du smidighet och avskyr krångel kan privatleasing av en Audi A3 helt klart vara ett alternativ. Läs mer om Audi A3 Sportback och privatleasing här

Från klassisk biltillverkare till systemleverantör av hållbar mobilitet

Audi arbetar intensivt med omställningen till långsiktigt hållbar CO₂-neutral mobilitet.

Förra året började den första elbilen från Audi rulla på svenska vägar och det var startsignalen för företagets elektrifieringsstrategi. Tack vare ett omfattande utbud av laddningsalternativ med smarta lösningar för laddning hemma och på resa är det idag enklare att utnyttja fördelarna med elbil fullt ut, utan att behöva göra avkall på något. Hos Audi hittar du idag två renodlade elbilar, e-tron och e-tron Sportback.

De två elbilarna från Audi tillverkas i Bryssel där anläggningen 2018 var världens första i premiumsegmentet att certifieras som helt CO₂–neutral. Arbetet påbörjades redan 2016 och idag sker även batteritillverkningen i Bryssel. Audi har byggt upp en stor del av kompetensen in-house och utvecklat både batteritekniken och drivlinan själva. På samma sätt har de anställda planerat och implementerat många steg i produktionsprocessen. Klimatneutraliteten har åstadkommits genom användningen av förnybar energi och uppvärmning men även genom kompensation via olika miljöprojekt. Fram till 2025 planerar Audi att samtliga produktionsanläggningar skall vara klimatneutrala.

Harald Nylund
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?