A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Så jobbar Malin för att stärka gemenskapen

Malin jobbar som chattvärd hos Miljonlotteriet. I bingochatten stärker hon gemenskapen och ger en bättre spelupplevelse genom att hitta på roliga aktiviteter med spelarna: "Alla ska känna sig välkomna i chatten", säger hon.

CAPE MEDIA

En stor del av Miljonlotteriets bingogemenskap bygger på chattvärdar som gör spelarna sällskap varje dag på nätet i bingorummet. Malin har jobbat som chattvärd i snart tio år och berättar hur en vanlig dag ser ut för henne.

– Jag pratar med spelarna och hittar på roliga tävlingar där de kan vinna fina priser. Som chattvärd pratar jag regelbundet med samma spelare och jag bryr mig om vad de gör på dagarna och hur de mår.

Testa dina kunskaper i chattävling

Miljonlotteriets stora variationen av spel, tävlingar och vinster märks av i bingochatten. Chattvärden anordnar olika typer av frågesporter för att belöna spelarna med vinster.

– Tävlingarna kan handla om allt från att gissa vad olika kändisar och städer heter till att försöka lista ut namnen på olika blommor, säger Malin.

Hon berättar att spelarna gillar chattävlingarna och chattvärdarna tar gärna emot feedback och förslag på nya tävlingar.

Utvecklar relationer med varandra

Som chattvärd pratar man med flera spelare regelbundet och bygger därmed upp en personlig kontakt med många.

– Varje gång jag jobbar i chatten får jag höra av spelarna att de har saknat mig. Vi försöker alltid ha samtalsämnen i chatten som vi vet att många spelare uppskattar om mat, familj och resor. Då hittar spelarna gemensamma intressen att prata om, berättar Malin.

Malin har jobbat som chattvärd i snart tio år.
Hon tycker om djur och natur och på fritiden umgås
hon med sin son och sina hundar. Foto: Miljonlotteriet

Tack vare bingochatten har flera spelare tagit upp en privat kontakt.

– Flera av spelarna skriver med varandra i vår privata chatt och ger varandra tips även när vi chattvärdar inte är på plats. Det tycker jag är jättekul!

Flera bingospelare har även har träffat varandra på riktigt utanför bingorummet och tidigare hade Miljonlotteriet även fysiska träffar.

– Att spela bingo hos Miljonlotteriet betyder inte bara att vinna på bingospel. Man kan vinna i chattävlingar också och dessutom umgås och vara social med andra.

Häng med i gemenskapen du också

CAPE MEDIA
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.