-
+

Hela denna artikeln är en annons

Så blir du en vinnare

Det svenska lottorekordet krossades nyligen med en vinstutdelning på en halv miljard kronor. Rekordvinsten blev ett välkommet tillskott på kontot hos ett par i Örebro. Men varje vecka finns ny chans att kamma hem en jackpott. Kanske är det du som är nästa storvinnare?

News55

Spel som Mega Millions, Powerball och EuroMillions har jackpottar med världens största vinster som ofta ligger i miljardklassen. På Lottoland finns alla dessa samlade på ett och samme ställe tillsammans med andra typer av lotterier.

Genom några knapptryckningar på datorn, eller på sin smartphone, får man enkelt tillgång till de största jackpottarna från hela världen direkt hemma från köksbordet. Och med ett sortiment som innehåller 20 lotterier och sju olika typer av skraplotter finns det alltid något att spela på varje dag om man inte har tålamod att vänta på en dragning.

Eftersom alla spel hanteras digitalt kan Lottoland också erbjuda rabatterade priser på flera av lotterierna som finns i utbudet.

Några förkunskaper behövs inte för att spela och det krävs inte heller några större insatser för att delta. För bara några 20-lappar per rad kan vem som helst vara med i utlottningarna. Är man dessutom ensam om att ha prickat in rätt nummer på en rad – ja då har man med all säkerhet också kammat hem storvinsten. Ett par 20-lappar på en rad kan alltså förvandlas till miljoner.

3 snabba steg – så här enkelt spelar du om miljonerna

  1. Surfa in på lottoland.se
  2. Välj lotteri du vill spela på och fyll i dina lottonummer
  3. Fyll i dina uppgifter, betala och håll tummarna.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss