A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Så kan du få fast pris på din bilförsäkring

En osäker ekonomi och världsomvälvande händelser har påverkat priser på allt från material till el och bensin. Inflationen runtom Europa är ett faktum och har haft en effekt på människors dagliga liv. Det finns dock vissa saker som inte ökar i pris, som Icas bilförsäkring med fast pris i upp till fem år.

Story Media

Trots att nästan allt blir dyrare kan din försäkring stanna på samma pris. Med Icas bilförsäkring kan du få fast pris i upp till fem år, så länge du inte får någon skada på bilen. Inte nog med det, grundförsäkringen är topprankad av Konsumenternas Försäkringsbyrå och dessutom har försäkringsbolaget varit Rekommenderat företag av Reco två år i rad.

– Tanken var att skapa den bästa försäkringen för våra kunder. Man ska känna sig trygg med att man är bra försäkrad och känna sig sedd och omhändertagen om olyckan skulle vara framme, säger Tobias Schillen, marknadschef på Ica Försäkring.

Bilförsäkring med fast pris
Du betalar inget extra för att få fast pris, utan det är samma låga pris som innan och ingår utan kostnad på alla nya bilförsäkringar.

– En försäkring är ju såklart till för att kunna användas, så får du någon enstaka skada påverkas ditt pris normalt inte i någon större omfattning. Men det är ju så, det är bra för försäkringsbolaget om du inte har någon skada och genom att inte höja priset, trots att reparationer och reservdelar blir allt dyrare, blir det bra för dig också. En win-win-lösning helt enkelt, fortsätter Tobias.

Jämför försäkringar med BankID
Enkelt och prisvärt är de ledord som följer Ica Försäkringar genom samtliga tjänster. Nu kan du enkelt jämföra din nuvarande försäkring med de som Ica Försäkring erbjuder, genom att logga in med ditt BankID. Då hämtas information om din nuvarande försäkring automatiskt, och de jämför både pris och försäkringsskyddet med den du har.

Naturligtvis får du som är Stammis på Ica bonus på varje försäkringskrona, på samma sätt som när du handlar mat.

Här kan du räkna ut ditt pris – på 30 sekunder!

Jämför försäkring online med Försäkringsutmanaren

Story Media
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.