A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Så kan du spara pengar samtidigt som du sätter guldkant på tillvaron

Gapar plånboken tom efter att räkningarna är betalda och det mest nödvändiga är inhandlat? Det är ingen hemlighet att många seniorer lever knapert och har svårt att unna sig det där lilla extra. Men det går faktiskt att spara pengar samtidigt som du sätter guldkant på tillvaron.

News55

Enstaka rabatter på varor låter inte alltid så mycket. Men några procent hit eller dit blir tillslut en hel del. Seniordays jobbar med att ta fram många och schyssta rabatter för dig som är senior i syfte att du inte ska betala mer än vad du behöver.

Förmånssidan Seniordays har därför ett mål ­– att hjälpa seniorer till ett rikare liv genom att samla Sveriges största och bästa utbud av seniorrabatter för seniorer på ett och samma ställe. För din del innebär det att du både slipper jaga rabatter på fler ställen och grubbla över hur du ska få pengarna att räcka.

Genom samarbeten med flera starka varumärken erbjuder Seniordays 100 rabatter som är unikt framtagna för dig som är över 55 år. Här fyndar du allt från resor, mobilabonnemang, presenter och nöje till glasögon, mat, kläder och elektronik samt mycket annat. Det går alltså att spara in på nästan allt. Med pengar över i plånboken skapas utrymme i marginalen som gör livet lite enklare för dig.

För att ta del av senior- och pensionärsrabatterna måste du vara +55 och teckna ett medlemskap. Detta gör du snabbt och enkelt på Seniordays.com. Det är dessutom helt kostnadsfritt att bli medlem.

Bara under det senaste året har Seniordays fått in ca 50 000 nya medlemmar. En stor medlemsbas är dessutom en viktig påtryckande faktor i förhandlingarna om bra medlemsrabatter. Så vänta inte, gör som tusentals andra och bli medlem redan idag för att se vilka rabatter som väntar!

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!