A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Så tar du dig enkelt fram i vardagen på en el-scooter

Med en el-scooter kan du ta dig fram och tillbaka i vardagen mellan olika sysslor och bestyr på ett enkelt och smidigt sätt. – Det skadar ju heller inte att el-scootern ser lite fräck ut också, säger Jörgen Sjöberg, VD, Dosmart.

News55

Annons

Annons

Varje dag bjuder oss på olika utmaningar. Det är inte alla gånger tiden eller krafterna räcker till. Vi ska handla, gå på möten och hinna med alla våra åtaganden och fritidssysselsättningar.

Dosmart är ett företag som säljer el-scootrar. Sätet, ryggstödet och armstöden kan anpassas till det man själv är bekväm med.

Tog med el-scooter på semestern

– Företagsidéen kom till mig när jag var på en resa i Europa. Jag hade tagit med mig min egen el-scooter som jag köpt och körde runt på gator och torg. Många stannade upp och tittade på min el-scooter, berättar Jörgen Sjöberg, VD, Dosmart.

Mellan vägkorsningar och trafikljus kom människor fram till Jörgen och frågade var han köpt sin el-scooter någonstans.

Foto: Dosmart

– Då förstod jag att det måste finnas en stor efterfrågan på el-scootrar. Folk var ju uppenbart nyfikna! Kanske skulle det här vara något som verkligen kunde hjälpa människor och underlätta för dem i deras vardag. Då jag själv har funktionshinder var det viktigt för mig att ta fram en el-scooter som var anpassad efter de behoven jag hade. Sedan skadar det ju heller inte att el-scootern ser lite fräck ut också, ha ha!

En smidig el-scooter

Dosmart ser alltid till kundens behov och det faktum att alla är olika och har olika behov ser Jörgen som el-scooterns absolut största förtjänst.

– Våra kunder får den service de behöver och kan känna sig trygga med det. Vi skiljer oss från konkurrenterna på marknaden genom att vi tagit fram en smart, lätt och smidig el-scooter. Vi kontrollerar våra el-scootrar mycket noggrant innan de går till försäljning och kan konsumeras av kunderna.

Tryggt att köra el-scooter

– Det kommer nya regler för el-scootrar, berättar Jörgen. Vår nya el-scooter gör max 20 km/h och en automatisk motorbroms kommer monteras fast på den. När man släpper på bromsen så bromsar el-scootern omedelbart. Allt för att öka tryggheten och trafiksäkerheten.

Alla har glädje av en el-scooter

Dosmarts el-scootrar riktar sig främst till 55+:are och till människor som behöver ett hjälpmedel för att ta sig fram i vardagen.

– Våra el-scootrar kan givetvis köras av personer i alla åldrar. När den är fulladdad gör den 2-3 mil inan det är dags att ladda den igen. När man verkligen har problem med att gå är 2-3 mil väldigt viktiga mil, förklarar Jörgen.

Foto: Dosmart

Fördelen med att köpa en el-scooter från Dosmart är att den är lätt att frakta, rolig att köra och smidig att ta med i bilen om man måste åka bort eftersom styret går att fälla ner.

– Man kan komma in med el-scootern i trånga utrymmen, in i smala hissar, ta med på tågresan och även checka in som bagage när man ska flyga utomlands, avslutar Jörgen.

Läs om fler nyheter och hitta alla el-scootrar på Dosmarts hemsida.

Foto: Dosmart
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?